Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

łowienie

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o pomoc nie korzystam z fishbota, bo nie potrafię:D, jednak chciałbym łowić rybki proszę o podpowiedź co i jak, mam wędke na +4, jak łoić więcej słyszałem, ze jedne ryby trzeba wyjmowac po 2 inne po 3 sek prosże o pomoc może jakieś sposoby, jak wy to robiecie, na +ile macie wędki i ile rybek udaje się złowić ?

Opublikowano

Po pojawieniu się znaczku - odlicz do 3 i wyciągnij wędkę. Im większy poziom ulepszenia wędki tym jest większa szansa na złowienie rzadkiej ryby.

Opublikowano

Ja mam taki sposób:

Widzisz jak wędka idzie do góry i na dól??? Jeśli tak to słępy nie jesteś xD. Nie, tera na serio, Jak pojawi się chmurka to wędka idzie na dol, do góry i w połowie drogi na dól wyciągacz wędkę, jak tak łowie i ładnie mi idzie ;).

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Taak, każdy kto łowi, ma już własny sposób "jak wyciągnąć dużą sztukę". Natomiast jak już UP'y napisali, gdy pojawi się ta chmurka z "rybką" odlicz do 3 sekund i dopiero wyciągnij wędkę. Tutaj masz linka do FB (szczerze, to nie wiem czy działa, ale poczytaj w komentarzach, a dowiesz się):http://www.mpcforum.pl/topic/512065-dlfb-by-erpel-42/ (sry, że bez code, ale to zaraz dodam, bo mam chwilowe problemy)

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

Na to nie ma ogólnie sposobu, to zależy od szczęścia no i poziomu wędki ofc.

Ja kiedyś stosowałem taki trick, że 2 sek. po pojawieniu się dymku z rybą nad głową postaci wyławiałem rybki i jakoś szło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...