Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanko i zarazem prosba] prestige hack

xtray5050

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wg . mnie najlepszym sposobem na odblokowanie czego się chce jest program o nazwie "Mw 2 Unlocker"

Działa on na każdą jak narazie wersję MW 2 , więc nie ma problemu z updatami.

Program NIE jest hackiem , a modem i używam go gdy np. wbije na hackerski serwer , a chce sobie nabić .

Przykładowa systuacja :

- Nanana już prawie 70 lvl , jak fajnie sam sobie wszystko nabiłem ( mam powiedzmy 66 lvl )

- Wbije sobie na Wojnę Ląd .

- UNLOCK ALL DONATE THIS !!!!

- FUUCCCKKK 70 LVL .

Wtedy sobie w spokoju włączam programik ustawiam lvl i wpisuje wartość , to samo się tyczy Prestige .

Sam program jest prosty w obsłudze i jak narazie nie dostałem bana ;)

Nigdy nic nie wiadomo , ale pozdrawiam

Jeżeli sie przydało - poleć innym daj plusika :D

Proszę link : nie zawiera wirusów - http://www.przeklej.pl/plik/mw2-unlocker-all-version-exe-0013932vb6jo

Opublikowano

Nie , raczej za to nie dostajesz bana , bynajmniej ja z kumplem używamy go kilka miesięcy i nie mamy bana.

To jest bodajże zmiana configu playera w call of duty , więc sam byś to mógł zmienić , tyle że ciężko ;)

Opublikowano

Proszę mod'a o zamknięcie tematu. AendM nie pisz na przyszłość posta tak późno od wydania tematu bo dostaniesz % ostrzeżeń za odkopywanie tematów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...