Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MS 1.06 (arcane MS)

Totek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem, gam na ArcaneMS i uzywam win7, gra smigala jak bylo 1.05 (mam zaznaczoną zgodność i uruchom jako admin), teraz jednak przy odpalaniu ms wyskakuje mi okienko asystenta zgodności programów (wyskakiwało wcześniej), klikam uruchom program i nic się nie dzieje (wcześniej mogłem grać). W menadżerze zadań pojawia się proces MapleStory.exe, ale za chwilę znika. Proszę o pomoc, jeżeli ktoś wie jak to naprawić. Wielkie dzięki !

P.S

fajnie by było jakby obeszło się bez formatu :)

36ed616.png
Opublikowano

Jaką dajesz zgodność? Próbowałeś reinstall?

Co ty tutaj chcesz bawić się ze zgodnością .

Każdy wie, że win7 ma problemy z grami - raczej nie obejdzie się bez formatu.. Albo naprawisz, i za kilka dni albo tygodni znów

Ci się zepsuje, to tylko kwestia czasu.

OndteAw.png

Opublikowano

UP@

Uwierz mi znam przypadki w których zgodność pomogła więc nie wprowadzaj ludzi w błąd a spróbować zawsze można...

Każdy wie, że win7 ma problemy z grami

Znów wprowadzasz ludzi w błąd... Ma problem ale tylko ze starszymi nowsze gry mają problemy z win XP np. Battlefield 3

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Ja nie wprowadzam ludzi w błąd - bo nie mówię, żeby nie spróbowali, tylko mówię, że błędy występują.

Nie lepiej jest wyczyścić cały rejestr ze zbędnych badziewi?

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...