Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Gry

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnij sobie jakąś darmową sieciówkę, np. Combat Arms, A.V.A, Battlefield Play 4 Free, Team Fortress 2

Opublikowano

Wy się popatrzcie na parametry większość z podanych gier mi nie ruszy. Tak pisałem że gry nawet jak mają większe wymagania wejdą no ale bez przesady. Chyba że można pogorszyć grafikę.

Opublikowano

Jak byście mogli to napiszcie czy jest możliwość pogorszenia grafiki, gdyż niektóry gry podane tu ruszyłyby gdyby można by pogorszyć nieco grafikę.

Opublikowano

Combat Arms, Gta Vice city (nie wiem jak to się pisze) , San An Dreas , diablo, massefect

Nie wiem jakie jeszcze mogę zaproponować.

Opublikowano

po co ci pogorszenie grafiki w cs? :D ta gra ma katastrofalnie minimalne wymagania! :D

Pisze że niektóre gry by tego wymagały. I proszę nie podawać gier które już podano.

combat arms, war rock, minecraft jakis serv multiplayer

Minecraft mi klatkuje.

Combat Arms, Gta Vice city (nie wiem jak to się pisze) , San An Dreas , diablo, massefect

Nie wiem jakie jeszcze mogę zaproponować.

Gta mi nie wejdzie, Mass Effect też nie a Diablo bez problemu, ale nie przepadam za tego typu gier (Diablo).

Zainteresowałem się Warrock (oczywiście proszę nadal dawać propozycję) ale nie wiem jak to pobrać. Daję download na stronie oficjalnej a wyskakuje jakieś pobieranie GameFirst Live, a ja chce pobrać warrock a nie podany wcześniej program.

Opublikowano

A co to jest to instaluj przyśpiesz komputer? I co to jest przy rejestracji gamer id? Cokolwiek wpiszę to pisze że zle.

I czy w warrock jest możliwość gry offline z botami? Bo jak nie to lipa.

Swoją drogą zaczynacie mi podawać gry tylko multiplayer, więc jak już takie gry będziecie podawać to tylko takie z możliwością gry offline z botami.

Warrock za bardzo mi klatkuje niestety muszę z niego zrezygnować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...