Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi

Foorxas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem a mianowicie lagi na Singleplayer. mam taki sprzęt : Intel core 2 duo 2.20 Ghz , 2 gb ramu, GeForce 8600 GT. Wcześniej jakoś lagów nie miałem a teraz zaczeło ciać i to ostro. Wgrałem OptiFine ale to i tak nie pomogło. FPS mam na poczatku z 60-75 a potem cały czas spada. Nie moge nawet 2 minut bez lagów pograć, a ustawienia mam standardowe, czyli takie jakie są od poczatku. Bardzo prosze o pomoc

Opublikowano

Mam Avasta mam aż 40 Gb wolnego na dysku a jave już updatowałem i mc tez i lagi nie chca przejsć a nie sądzę, zebym złapał jakiegoś wirusa

Opublikowano

A jest jakiś inny sposób oprócz ściągania nieznanych programów ? A i zapomniałem wspomieć, że na multiplayerze nie mam lagów wogóle tylko na singlu

Opublikowano

A jest jakiś inny sposób oprócz ściągania nieznanych programów ? A i zapomniałem wspomieć, że na multiplayerze nie mam lagów wogóle tylko na singlu

Co do programu, nie jest to nieznany program ;> Można mu zaufać, jest to wersja testowa (trial) i gwarantuje ochronę przez 10 dni - dzięki temu możemy przeskanować komputer. Potem po prostu go usuń. Jest lepszy niż niejeden. A niektóre antywirusy nie wykryją Malware więc warto go przeskanować ;)

Do tego nie powiedziałeś tego co najważniejsze - o jakim sprzęcie my tutaj wgl. mówimy.?

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

Wejdź w opcje-> ustawienia wideo -> i ustaw ta ko : odległość renerowania : normalna, wydajność : oszczędność energii, cząsteczki : ograniczone. To pomoże na 1000% ;)

W grze oczywiście xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...