Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Co zrobić aby komenda /sethome i /home dzialaly na moim serwerze minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :P

Mam pytanie dotyczące treści pytania...

Co zrobić aby komenda /sethome i /home mi działały?

Chciałbym tylko dodać że używam paczki pluginów "SerwerFiles by Mąka - Freebulid"

Z góry THX za odp

:D

• Nauczylem sie robić Spoilery i mam podniete jak nie wiem kto

• Wiem że odpowiedzieliście na pytanie o serwerze minecraft no-hamachi,ale dalej nie wiem jak to zrobić :(
  • Jeżeli jeszcze to czytasz to masz może jakieś ciekawe pluginy na serwer bukkit 1.1? Jak masz to wyslij mi nazwy na PW ;)
  • Koniec :D

Opublikowano

jako admin powinienes to robic bez problemu chyba ze nie masz pluginu Craftbook (to jest podstawa...), a jesli gracz to musisz usatwic uprawnienia... ;]

Jeżeli pomogłem daj Like ;]

Opublikowano

jako admin powinienes to robic bez problemu chyba ze nie masz pluginu Craftbook (to jest podstawa...), a jesli gracz to musisz usatwic uprawnienia... ;]

Jak nie wiesz to się nic nie pisz .... Od tego jest plugin Comandbook albo Essentials . Pamiętaj aby ustawić to wszystko w permissions jeżeli nie masz zielonego pojęcia o tym to skorzystaj z gotowych paczek np: yyyy wujek google nie ugryzie .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Też mam pliki by Mąka i /sethome ,/home mógłem używać tylko ja jako admin.Aby mogli używać Gracze dodaj do ich uprawień:

- commandbook.home.teleport
- commandbook.home.set

Opublikowano

Też mam pliki by Mąka i /sethome ,/home mógłem używać tylko ja jako admin.Aby mogli używać Gracze dodaj do ich uprawień:

- commandbook.home.teleport
- commandbook.home.set

Ogólnie co to za post ? kto tu wspominał o mące ? . Mogę to ci zrobić za darmo wystarczy napisać mi na pw .

Zapraszam na serwer Minecraft-Survival,RPG,Free Building!
IP: s9.mineserv.eu:25580
Wersja Minecraft: 1.1
DEDYK 24/7
20 slotów! WhiteList- OFF

No tak wolne żarty jak na serwerze jest tylko 10 slotów ...

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Ogólnie co to za post ? kto tu wspominał o mące ? . Mogę to ci zrobić za darmo wystarczy napisać mi na pw .

Zapraszam na serwer Minecraft-Survival,RPG,Free Building!
IP: s9.mineserv.eu:25580
Wersja Minecraft: 1.1
DEDYK 24/7
20 slotów! WhiteList- OFF

No tak wolne żarty jak na serwerze jest tylko 10 slotów ...

Już jest kupione 20 slotów tylko czekamy na dodanie przez adminów dedyka gdzie mamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...