Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pluginu do drzew...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukam takiego pluginu który bedzie kasował drzewa ktore nie sa docinane dokonca przez graczy . Jest to wkurzajace i niszczy estetyke mapki.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Zgadzam sie z tobą, także mnie to nie zadowala, bo dziwnie to wygląda, a nie lepiej szukać pluginu który sprai że jednym ciachnięciem spada całe drzewo, ale nie słyszałem aby były takie pluginy :( niestety chyba nie ma :(

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Witam,

Takie pluginy są :)

Jednym z nich jest ChopTree, który powoduje ścięcie całego drzewa po zniszczeniu jednego klocka pnia.

Wiem że istnieje ten plugin , ale on scina drzewo odrazu . Ja szukam zupelnie co innego , nie chce w ten sposob jeszcze ulatwic gry ;]

Opublikowano

Wydaję mi się, że nie może istnieć taki plugin, który "sprzątałby" po graczu, ponieważ klocki drewna składające się na drzewo mają zawsze takie samo ID. Jeżeli nawet coś takiego by było to mogłoby stwarzać problemy, przykładowo robimy domek z drewna i niszczymy jeden klocek, który nam nie odpowiadał w danym miejscu. Po tej czynności zapewne pół domu by nam znikło :D

No, ale cóż, nie znam się na pisaniu pluginów, więc nie powiem na 100% dobrze.

Dodam, że z takim pluginem jakiego szukasz się jeszcze nigdy nie spotkałem.

Pozdrawiam, pelicjan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...