Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie mam GM na serwerze.

Xawes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem,gdy zrobiłem serwer na plikach serwerowych by Rain i jak wejdę na konto to nie mam GM.Robiłem serwer już kilka razy,w navicat też kombinowałem,sprawdzałem też na kilku klientach.Proszę o pomoc,z góry dzięki.

Pomogłem? daj +

Opublikowano

Wejdz w Navicat --->Comon--->GM_List dodaj sobie GM i prawa w ostatniej rubryce masz ;-) nadaj sobie w Comon prefix [GM]Przed nickiem

Wejdz Navicat--->Player dodaj przed nickiem prefix [GM]

W Comon w Ip wpisz IP Hosta ;-)

Zrestartuj serwer i gotowe.

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

A więc tak :

1.Tworzysz konto.

2.Wchodzisz na Nie i tworzysz nick.. konta.

3.Wejdz w Navicat

4.Wejdz w Common --->gmlist ukażą Ci się następujące tabelki : mID , mAccount ,mName , mContactIP ,mServerIP , mAuthority

5. w mID -ustawiasz id , mAcount-wpisujesz login do konta , mName-Wpisujesz nick np [GM]Kusicielka , mContactIP-Wpisujesz IP Hosta , mServerIP-All , mAuthority-wybierasz jakie prawa chcesz najlepsze są IMPLEMENTORA

6.Wchodzisz w gmhost wpisujesz swoje IP z końcówką 100

7.Wchodzisz w Navicat-->Player przed nickiem dajesz Prefix [GM] tak jak to dałeś w Comon gmlist .

8.Resetujesz serwer i gotowe.

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

@UP Ja dobrze wiem co zrobić miałem już kiedyś serwer,a teraz coś mi nie działa.

Pomogłem? daj +

Opublikowano

Wejdz w Navicat --->Comon--->GM_List dodaj sobie GM i prawa w ostatniej rubryce masz ;-) nadaj sobie w Comon prefix [GM]Przed nickiem

Wejdz Navicat--->Player dodaj przed nickiem prefix [GM]

W Comon w Ip wpisz IP Hosta ;-)

1325845644-U48159.gif
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...