Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Relase] BBGame.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Gorąca atmosfera, emocjonujące pojedynki, rozgrywki z czołowymi zespołami w lidze. A wszystko to dostępne w zaciszu twojego pokoju na wygodnym fotelu. Takie atrakcje zapewnia internetowa gra przeglądarkowa basketballgame. Jesteś fanem NBA? To propozycja w sam raz dla ciebie. Od pierwszego momentu orientujemy się, że twórcy gry basketballgame też są oddanymi fanami kosza. Znajdziemy tutaj wszystko, co potrzebne naszemu graczowi. Wyczerpujące, ale i zasilające energię treningi, pojedynki, dzięki którym możemy zarabiać i wreszcie mecze, które możemy rozgrywać na pozycji, jaką sobie tylko wymarzymy. Potrafimy również ustawić jego wzrost. Pomyślano o wszystkim. Nasz koszykarz może się zrelaksować w kasynie lub spróbować sił w show biznesie, popisując się tym, jakie sztuki potrafi robić z piłką. Jeśli znudzi mu się czynna gra, może zająć się budowaniem własnego boiska, lub kompletowaniem swojej drużyny. Braknie ci kasy na jakieś przedsięwzięcie? Wyślij gracza na sportową misję, niech na siebie zarabia wykonując to, co umie najlepiej. Naprawdę warto odwiedzić tę stronę i zarejestrować się w prostym procesie rejestracji, aby zyskać nieograniczony dostęp do emocji zrozumiałych tylko tym, którzy naprawdę kochają ten sport. Basketballgame to profesjonalnie wykonana gra, wyjątkowa w swojej prostocie i dostarczająca swoim użytkownikom niesamowitych wrażeń. Ponadto jest ona dynamiczna, stale się rozwija, zmienia, więc regularnie sprawdzaj, co możesz jeszcze zrobić pod koszem, daj się zaskoczyć i stań się nałogowym graczem w basketballgame. Nie pożałujesz czasu spędzonego przed komputerem z taką pasjonującą grą. Wejdź i przekonaj się na forum, co o grze mówią inni użytkownicy. Nie spotkasz się z ani odrobiną krytyki, nie wahaj się więc, tylko wpisz w przeglądarkę basketballgame.pl !"

420528_330385820327223_277104338988705_1017493_1199707077_n.jpg

425771_330765993622539_277104338988705_1018556_243860450_n.jpg

407519_330764900289315_277104338988705_1018554_850275377_n.jpg

Liczę na propozycję zmian etc. :)

Dodam od razu, iż jest to mój pierwszy projekt. :-)

Opublikowano

A więc błąd już w rejestracji.

Pole hasła daj na typ password czyli :

type="password" a nie type="text" ;)

Akceptuję warunki... tylko jakie ? ;) Daj link obok.

Przyda się jakiś mini-tut w grze co i jak :)

w http://basketballgame.pl/user/trening/ - od razu pisze ,że zapisano mnie na trening i żebym odświerzył strone ;)

Po liczeniu czasu w treningu daj na końcu lini break'a.

i jak klikniesz na trening to niech przy okazji sam odświeży stronę ;)

W czacie po wysłaniu treści daj puste pole wpisywania ;)

Kurde no chciałbym wsadzić Injecta ! Jak jest to zabezpieczone ! :(

Dobrze ci ta gra wyszła ;). Życzę sukcesu.

Opublikowano

Rozpoznałem po e-mailu i podpisie tutaj. ;)

Takie dane już dawno filtruję, htmlspecialchars, escape string, in_array'e to podstawa - aczkolwiek w niektorych miejsach mogło mi wylecieć - jak komuś uda się wyłapać byłbym bardzo wdzięczny za informacje na pw. :)

Opublikowano

Raczej błędu nie masz bo ja tam na początek nie znalazłem ,żanych GETów. Jedynie switch'e chyba ,że to co tam było to nie były switche ;>

Logowanie też masz zabezpieczone.

Warto zrobić też (jeśli nie masz) logi kont tak jak ja mam :

$IP = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
  mysql_query("INSERT INTO Logs (Konto, Serwer, Kiedy, IP, Udane) VALUES ('$login', 's1', NOW(), '$IP', 'Tak')");

Opublikowano

Podając mi przykład loga mam wrażenie, że myślisz, że nie myślę. (jakkkolwiek to brzmi:P)

GETów bezpośrednio nie mogłeś zobaczyć bo wszystko jest na onclick'ach (wątpię, byś zaglądał do źródła strony i firebugiem sprawdzał ajax'a). ;-)

Opublikowano

Jestem twórcą tego silnika, ale owszem sprzedawaliśmy kopię - by zebrać odpowiednie fundusze na promocje, od tego czasu silnik został znacząco przebudowany zarówno od strony kodu jak i grafiki. :-)

Opublikowano

no to gratuluje jeśli jest to twój silnik, ale tak naprawdę niczym nie różni się menagerów sportowych a nawet jest bardziej uboższy od nich. Z racji tego że projekt istnieje już bardzo długo w internecie to nie sądzę aby efekt był aż tak zadowalający.

Opublikowano

Bardzo długo?

Pracę nad enginem rozpocząłem raptem w październiku, na koniec grudnia [23] projekt pojawił się w sieci (fakt, domena stała wcześniej, głównie do testów, łapania propozycji etc)

Do końca stycznia praktycznie go nie reklamowaliśmy - wynik, 1750 graczy zazwyczaj ~20 osób online, co moim zdaniem jest w miarę przyzwoitym wynikiem. ;)

Apropos reklam, jeżeli ktoś jest zainteresowany mamy jeszcze kilka miejsc w partnerach. :)

Opublikowano

Kilka zmian w grze - głównie wizualnych.

Specjalnie dla użytkowników MPCFORUM przygotowaliśmy darmowy kod na walutę premium w grze "GOLD".

Użyć go można w centrum -> sklep -> zakup złota -> 2 Gold

Należy wpisać tam:

XW4UKC4A

Miłej gry!

Opublikowano

Gra widać fajna, jednak ma kilka lipnych rzeczy;p

rejestracja jest trochę brzydka.

weź mi napisz na gg 17663793, pomogę(uczę się od 3 lat...[średnio 3h dziennie])

Opublikowano

Gra widać fajna, jednak ma kilka lipnych rzeczy;p

rejestracja jest trochę brzydka.

weź mi napisz na gg 17663793, pomogę(uczę się od 3 lat...[średnio 3h dziennie])

Sorry johnny, jakoś mnie to nie przekonuje. :-)

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...