Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sieć serwerów Survival+RPG i Freebuild

Dominiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

:D

Chciałbym zaprosić Was do gry na tym serwerze.

[survival+RPG]

Serwer oparty na rozgrywce Survival, do którego zostały dodane frakcje oraz znajduje się na nim miasto z działkami dla VIP'ów. W przyszłości mamy też zamiar wgrać plugin mcMMO. Obecnie nie posiadamy go, ponieważ crashował on serwer.

Adres IP:s14.mineserv.eu:27609

Ilość slotów: 20

Regulamin

1.Nie niszczymy estetyki mapy!(Budowanie słupów z dirtu itp.)

2.Nie niszczymy celowo gildii, w której aktualnie jesteśmy.

3.Nie wyzywamy innych graczy.

4.Nie używamy wulgaryzmów.

5.VIP'y mogą mieć działkę na zamku lub własną gildię(nie mogą oni posiadać obydwóch rzeczy naraz).

6.Nie zabijamy graczy, których nie ma w żadnej gildii i nie jesteśmy w stanie uzyskać z ich śmierci żadnych korzyści materialnych(tj. itemów)

7.Zwykły gracz NIE POWINIEN zakładać własnego sklepu na targu, ponieważ grozi to kradzieżą (dla VIP'ów istnieja odpowiednie zabezpieczenia).

8.Nie zakładamy "claimów" gildyjnych na zabezpieczonych terenach.

9.Nie budujemy wulgarnych słów z bloków.

10.Nie zaczepiamy admina (m.in. chodzi tu o odzywki typu: "mam hacki zbanuj mnie!" albo "zaraz zniszcze ten serwer, bo mam specjalne mody")

11.Nie wystawiamy w sklepikach na targi tzw. śmieci typu dirt.

12.Po ścieciu drzewa stawiamy sadzonkę(chyba że robimy to w celu zdobycia wolnej przestrzeni).

13.Drzewa ścinamy do końca.

14.Nie prosimy moderatorów, ani adminów o itemy.

15.Wszelkie skargi i prośby składamy na forum.

Złamanie którejkolwiek z powyższych zasad grozi banem.

Administracja:

H@:

Dominikkq

GremoX

MrVirus

Operatorzy:

chwilowo brak

:D

Moderatorzy:

brak

0fadd1a97eb06d60edd20a961fdf2396.jpg
Opublikowano

Nie fajny serv :

Spawnujesz się na jakimś wielkim dziwnym klocu. Szukasz 20 min wyjścia z niego . W czasie szukania wyjścia z tego klocu umierasz przynajmniej 3 razy , i widzisz kolejny kloc mniejszy. Wchodzisz do nie go z ciekawości i nie ma wyjścia. A i nie ma warpów.

Opublikowano

Survival? Warpy? Jak dla mnie słabe powiązanie. Twój "kloc" to kula z wełny, która ma wyjście na dole i nie trudno jest znaleźć wyjście. Przypuszczam, że to hejterstwo. Poza tym po wyjściu z tej kuli wpada się do morza. Po dopłynięciu na brzeg jesteśmy zaraz koło miasta, dlatego nie rozumiem twojego niezadowolenia.

0fadd1a97eb06d60edd20a961fdf2396.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...