Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]my.dot.tk

Gość                

Rekomendowane odpowiedzi

Gość                
Opublikowano

Chodzi o to że wszystko ładnie zrobiłem zrejestrowałem się itd.,przeniosłem na hosta cba.pl

Potem spróbowałem wgrać WordPress'a i jak klikam na przeniesienie do skryptu instalacyjnego to nie chce się wczytać strona.

Help !!

Opublikowano

Chodzi o to że wszystko ładnie zrobiłem

Czyli w cba.pl przypisałeś domene .tk i na my.dot.tk przypisałeś na ich serwery dns?

ns1.cba.pl
ns2.cba.pl

Jeśli tak zrobiłeś to musisz troche poczekać, delegacje serwerów dns moze trwać nawet do 24h, a w przypadku darmowych kont jest to zazwyczaj opóźnione aczkolwiek nie twierdze ze w tym przypadku tak będzie.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Gość                
Opublikowano

Problem rozwiązany wystarzczyło poczekać 15 minut . :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...