Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do edycji filmów w formacie MKV (Matroska)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, od bardzo długiego czasu szukam programu typu Windows Movie Maker do edycji i tworzenia swoich własnych filmów no ale za nic nie mogę znaleźć tego odpowiedniego sad.gif Szukam takiego programu dzięki, któremu będę mógł importować do niego filmy w formacie MKV (Matroska) i je potem edytować, wstawiać efekty itp. Jeśli ktoś kupił kiedyś jakieś czasopismo z programami i był tam taki program to byłbym wdzięczny gdyby ten ktoś zrobił upload tego programu i podał tutaj linka.

Dużo szukałem i instalowałem różne takie programy no ale okazywało się, że każdy z nich to była wersja testowa (trial), która działała tylko kilka dni, lub potrzebny był "serial number" itp. Nawet jak miałem "serial number" to prawdopodobnie był już nieaktualny, no a jak coś działało to i tak nie dało się importować filmów w formacie MKV, a jak się dało to był napis producenta na środku ekranu w stworzonym filmie no i tyle roboty z tym sad.gif

Także proszę o pomoc.

Najważniejsze żeby:

- można było importować pliki (filmy) w formacie MKV (Matroska) i je edytować, wstawiać różne efekty itp.

- żeby program był darmowy, pełna wersja (a jak już byłby ten "serial number" lub "crack" to żeby one działały poprawnie i program by działał)

- fajnie gdyby można było zapisać już gotowy film w formacie MKV na samym końcu no ale nie musi tak być, może być w AVI, WMV itp.

- żeby program działał smile.gif

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...