Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem Destiny LastChaos

mortimerxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on '10.10.10.93' (111) in /var/www/html/home/inc/global.php on line 13 Cant connect: Can't connect to MySQL server on '10.10.10.93' (111)

Próbuję się zalogować i pisze invalid password, a gdy próbuję się zalogować na stronie to takie coś wyskakuje :< wiecie o co chodzi? też tak macie?

Opublikowano

Dziwne, pobrałem nowego clienta i gdy wpisuje passy jest wszystko ok. Ale jak chce wbić na dane ch jest problem, tak jak by neta nie było wyskakuje mi że logowanie zbyt długo trwa. Łącze internetowe jest dobre ponieważ Last chaos PL działa wiecie może co jest ?^^ Robią coś z serwerem czy jak ?^^

Opublikowano

Kolejny problem... Gdy latałem po Juno dostałem dc i po tym dc juz wcale nie moge wbic na postac. Nawet nie zaladuje sie juno i juz mam dc... Na 2 kompach sprawdzalem i tak samo inne postacie dzialaja ;x Wiecie co mam zrobic zeby to oagrnac ? Napisac do nich albo cos ?^^ Prosze o odpowiedz ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejny problem... Gdy latałem po Juno dostałem dc i po tym dc juz wcale nie moge wbic na postac. Nawet nie zaladuje sie juno i juz mam dc... Na 2 kompach sprawdzalem i tak samo inne postacie dzialaja ;x Wiecie co mam zrobic zeby to oagrnac ? Napisac do nich albo cos ?^^ Prosze o odpowiedz ;D

Hehe ja mam to samo pierwsze konto po tygodniu mi padło nie mogę się zalogować, pisze ze podałam złe ID lub hasło, założyłam drugie konto i co?? po 3 dniach to samo. O co z tym chodzi ktoś wie może??

Opublikowano

Serwery są przeciążone i padły

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Nie,po prostu wczoraj dodano anty chat'a i zbanowano 600osob:D

Tera Admin zamknal na chwile ;p

Zbanowano??? co ty gadasz po tym jak moglam wejsc do gry to sie okazalo ze mnie okradli taki ban se zrobili 2 konta mi zablokowali i okradli. !!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...