Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]BF3 Nie działa!

Stairs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 3-5 min gry MP wyskakuje mi że BF przestał działać o taki problem jest

odpis problemu:

Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH

Nazwa aplikacji: bf3.exe

Wersja aplikacji: 1.0.0.0

Sygnatura czasowa aplikacji: 4ece50fa

Nazwa modułu z błędem: bf3.exe

Wersja modułu z błędem: 1.0.0.0

Sygnatura czasowa modułu z błędem: 4ece50fa

Kod wyjątku: c0000005

Przesunięcie wyjątku: 00107e60

Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje 1: 0a9e

Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Dodatkowe informacje 3: 0a9e

Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Przeczytaj w trybie online nasze zasady zachowania poufności informacji:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0415

Jeśli zasady zachowania poufności informacji w trybie online nie są dostępne, przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji w trybie offline:

C:\Windows\system32\pl-PL\erofflps.txt

Opublikowano

Miałem ten sam błąd, ale na 40 godzin gry tylko może ze 3 razy. Już teraz minęło, może Tobie tez,. Cierpliwości. A Tobie się to zdarza za każdym razem gdy włączasz battlefield'a ?

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Proponuję odinstalować bf3, origin i zainstalowac wszystko ładnie od nowa... Jeżeli to nie pomoże to napisz...

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Nie. W folderze gdzie zainstalowałeś battlefielda masz tam taki folder jak Update. np u mnie to bedzie: D: /gry /battlefield3 /Update.

Jeżeli nie chcesz pobierać od nowa to zachowaj sobie ten folder gdzie indziej i po zainstalowaniu wkleisz z powrotem..

Opublikowano

Musisz zaktualizować wszystko...

Opublikowano

Dobra już gotowe ale po 2 min znowu to samo czemu? Może dajcie mi sterowniki jakieś bo złe mam czy coś.... szkoda gadać już... Mam ATI Radeon HD 4600 Series czy jakos tak.

Opublikowano

Sory za x2 alee działaaa działaaa xD yeah :) A może mi ktoś pwoiedzieć jak zmienić nieśmiertelniki?

Napisz lepiej co zrobiłeś, że działa.

Opublikowano

Znaczy tak , byłem tak wkurzony że szukałem na stronach w każdym języku i znalazłem sposób następujący: W wierszu polecen (ta taka konsolka) miałem wpisać to b

cdedit /set increaseuserva 2500 i zrestartować komputer i działa...

:) Wiiii xD

Opublikowano

Tego nie znalazłem na forum ale jestem tak szczęśliwy :) A powie mi ktoś jak się dostać na dach w DM Na wyspie Chark tam na tym głownym? bo tam ludzie ze sniperkami siedzą i za każdym razem dostane bo ich wykryć nie można :( A i jaką postać rozwijać? Narazie gram ten taki medyk :) Już 2 poziomy wbiłem mu.

Opublikowano

Można dostać się mavem ale narazie musisz go odblokować grając zwiadowcą, zobacz sobie na battlelogu ile ci jeszcze do niego brakuje. Na początek polecam Szturmowca ( medyk) lub wsparcie (ten gruby z amunicją na szyji) gdy będziesz grał daną klasą odblokowujesz jej bronie, oraz różne dodatki np. defibrylator u medyka, lub miny Claymore u wsparcia. Natomiast zabijąc dana bronią dostajesz dla niej dodatki np. za 20 zabić z M416 dostajesz ciężką lufę, a za 30 chwyt przedni, wszystko jest na http://battlelog.battlefield.com

mjwpat.png

Opublikowano

Znaczy to wiem że się odblokowywuje ale jaką postać polecacie? Gram medykiem FH2002 czy jakoś tak i gra mi się wyśmienicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...