Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] error cannot find execute file

xtiger54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem chodzi , o to że gdy włączam grę warrock [tak jak to robię zwykle...] i gdy naciskam

game start to wyskakuje mi jakiś błąd . "error cannot find execute". Wiecie o co chodzi , czy to coś

poważnego?Próbowałem to naprawić ... Najpierw wyłączyłem mojego avasta [ i tak nie działa] .

Spróbowałem , więc odinstalować warrocka i ponownie go zainstalować . Pojawił mi się drugi problem.

tym razem chodzi , o to że gdy uruchamiam grę to mi się aktualizuje jak po każdej nowej instalacji , ale czekałem dość długo i w górnym pasku było 100 % , a w dolnym 99% i przez to nie mogłem nawet nacisnąć game start.

Czuje się świadomy tego ,że było mnóstwo takich tematów ale proszę zrozumcie mnie jestem nowy na mpcforum.pl i się jeszcze na nim za bardzo nie znam. Proszę o rozwiązanie mojego problemu. Czasami równierz pojawia mi się komunikat od avasta.

LINK http://www.avast.com/pl-pl/lp-security-information-fp2?p_ext=0&utm_campaign=Virus_alert&utm_source=prg_fav_60_0&utm_medium=prg_systray&utm_content=.%2Ffa%2Fpl-pl%2Fvirus-alert-challenger2&p_vir=win32:Trojan-gen&p_prc=file://C:\Program%20Files\GamersFirst\War%20Rock\WRUpda

Powodzenia

xtiger54.jpg

Opublikowano

Niestety, ja tylko znam odpowiedź na drugi problem. Usuń WarRocka i starą instalkę, Pobierz Nową instalkę i zainstaluj. Powinno zadziałać. Też to miałem i kumpel mi poradził żebym tak zrobił. I Działa :)

@Edit Poprawiłem: instealkę -> instalkę

@Edit2 Teraz znam odpowiedź na problem 1 :) Usuń plik WarRock.exe z kwarantanny avast!'a i przed kliknięciem Game Start (w okienku włączania WarRock'a) wyłącz avast!'a na 10 minut. I jak tak zrobisz to kliknij check files.

1398347001-U399156.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...