Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oplaca sie tara ?

Sh0othead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M4A1 szybkie, duża celność, przy odpowiednich umiejętnościach może stać się postrachem wśród innych broni P2P, nawet famasów.

Duża ilość graczy na wysokich lvl'a właśnie wybiera tą broń. Jeżeli w przyszłości będziesz chciał zaistnieć na scenie ESL, to z wcześniejszym opanowaniem tej broni, nie będziesz miał większych trudności.

Ogłólnie porównując tara oraz m4a1, powiem że z tej drugiej możesz więcej "wycisnąć".

32354141673387527780.png

Opublikowano

broń liczy się w 30%-tach. Reszta zależy od twojego skilla. TARem też sie wymiata wiem bo sprawdzałem tą broń. Ale jeśli chodzi o moc to zdecydowanie m4a1

Opublikowano

Dla mnie zdecydowanie lepsza jest m4, ale każdy woli co innego.

M4 ma większy dmg, a tar ma tylko celownik, przy którym jest dość duży odrzut. Kupisz to się przekonasz.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Grasu a co sadzisz o tarze ?

No to tak w porównaniu do M4A1 ma większą szybkość oraz posiada lunetę, co mogłoby wydawać się atutami. Jednak przy mniejszym DMG oraz mniejszej ilości amunicji, jego szybkośc staję się wadą. Dlaczego? A no dlatego, że po każdym zabitym przeciwniku natychmiastowo trzeba przeładowywać broń, przez co szybko pozbędziemy się całej amunicji. Również uniemożliwa nam to zabicię więcej niż maksymalnie 2 przeciwników na raz.

Co do lunety, przydaje się tylko do dostrzeżenia przeciwników, którzy znajdują się gdzieś dalej. Do strzelania, już nie za bardzo, większy rozrzut sprawia, że mało co wtedy widać, a celownik skacze jak oszalały.

Do tego cena, która jest dość wygórowana w porównaniu do M4A1

Nie mówe, że jest to całkowicie zła broń, bo przy przy odpowiednich umiejętnościach, bronią zagłady może stać się nawet colt. Ale w tym porównaniu moim zdaniem lepiej wypada m4a1.

32354141673387527780.png

Opublikowano

m4a1 ? teraz pora na coś Amerykańskiego. M4A1 jest jednym z najbardziej solidnych karabinów, który celność oraz precyzję łączy z niezłą szybkostrzelnością. Obrażenia również stoją na niezły poziomie, troszku większym niż te z K2. Idealny wybór dla początkującego gracza.

Tar-21 - ten karabin produkcji Izraelskiej w War Rock?u nie jest specjalnie zabójczą bronią. Największą jego zaletą jest celność ? chyba najlepsza spośród wszystkich karabinów w tej grze. Jest również zabójczo szybki jednak naprawdę małe obrażenia w połączeniu z równie małym magazynkiem stawiają tą broń zdecydowanie w tyle. Można spróbować, ale cudów się nie spodziewajcie. Całość ratował by może zamontowany w broni kolimator, jednak nie da się go używać?

Daj + .... To nie boli

xtiger54.jpg

Opublikowano

Szybkosc tara to jego atut, na 1v1 walac z niego w rpzeciwnika, te moze miec spory rorzut i problemy z zabiciem cie. Za to m4 ma dobra celnosc. Ja bym nic nie kupowal i gral z k2:P

przy przy odpowiednich umiejętnościach, bronią zagłady może stać się nawet colt.

No chyba nie.

Wszyscy piszecie, ze tar ma malo ammo i male obrazenia i jest slaby.. Jesli sie umie strzelac w glowe to i 10 ammo przy bardzo malym dmg starczy zeby kilka razy go trafic w glowe i koles pada

10 more

Opublikowano

Zdecydowanie M4A1, gdyż jest to bardzo ogarnięta broń. Ma duży dmg i co najważniejsze nie ma takiego odrzutu jak Tar. Dodatkowa zaletą do tego że nie ma takiego rozrzutu jest to, że szybko strzela. :D

Opublikowano

ja dostawałem warny za spam chociaz w poscie pisałem co moze dodac aby ulepszyć temat. @up to jest według mnie spam i chciałbym aby zostało to zauważone !

@topic M4A1 lepsze, dobry damage celnosc tez dobra. Mam m4 gold i jestem z niego bardzo zadowolony, więc się nie zastanawiaj tylko je bierz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...