Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Failed to join the battle

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuje pomocy. Gdy wchodze na room zeby sobie pograc na Nemexis i dusze ready jest git. ale gdy mod nadusi start. Laduje sie 5,4,3,2,1 i nic. po chwili wyskakuje mi takei cos.

Prosze o pomoc.

post-491645-0-73195000-1328619922.png

Opublikowano

Może net Ci przerywa połączenie? lub za słaby? Za każdym razem tak Ci się dzieje?

dópa!

Opublikowano
8. W nazwie tematu powinien być przedstawiony problem. Tematy typu "Pomocy" będą zmieniane przed kidmoderatorów i moderatorów.

do tego w dziale obowiązują prefixy.

tym razem zmienię ale następnym razem temat do kosza a Ty dostajesz 5%

podaj specyfikacje komputera, jaki masz internet i usługodawcę.

tan problem pokazuje się także na innych mapach ?

Opublikowano

neta mam dobrego 6mb/s z neostrada TP. kompa nie podam bo sam nie wiem ale wiem ze napewno jest git bo mam nowego. Wczoraj mi jeszcze dzialalo. Jak jest problem za temat sorki ja nowy na forum i nie wiem na wet co to pre cos tam... ;p tak sie dzieje tylko na fireteamach z tego co zaopserwowalem.

Opublikowano

no dokładnie, często jest tak że nie działają gry, gdyż za dużo luda gra naraz i serwery nie ogarniają.

Jak jest problem za temat sorki ja nowy na forum i nie wiem na wet co to pre cos tam...

dla tego czyta się regulaminy.

dobra, teraz wracamy do rozmowy dot. problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...