Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kradzież konta!

Zagi0412

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

nie wiem co zrobić z kradzieżą konta w BFH! Ukradziono mi konto z... no dużą ilością wydanej kasy na to konto. Na mailu przyszła wiadomość że nazwa użytkownika i e-mail zostały zmienione na jakiś inny.

Co sądzicie o kontakcie z supportem? Zdziałają coś???

Zagi0412

Opublikowano

Kradzież konta to nie sprawa supportu. Idź na policję.

Jeżeli nie znasz daty urodzenia podanej przy rejestracji to nic nie zdziałasz.

Opublikowano

Witam,

nie wiem co zrobić z kradzieżą konta w BFH! Ukradziono mi konto z... no dużą ilością wydanej kasy na to konto. Na mailu przyszła wiadomość że nazwa użytkownika i e-mail zostały zmienione na jakiś inny.

Co sądzicie o kontakcie z supportem? Zdziałają coś???

Zagi0412

Kradzież konta to nie sprawa supportu. Idź na policję.

Jeżeli nie znasz daty urodzenia podanej przy rejestracji to nic nie zdziałasz.

Nie wiem... inaczej nie da się tego załatwić? Znając skuteczność polskiej policji mam trochę wątpliwości...

Opublikowano

Zdziała bez daty urodzenia. Jeżeli pójdziesz na policje to musisz udowodnić że konto było twoje.

Zrobisz to na kilka sposobów:

-Jeżeli posiadasz potwierdzenia wpłat za P4F funds - da rade

-Jeżeli masz inne gry zarejestrowane na koncie oraz posiadasz ich klucz CD - da rade

-Jeżeli masz konsole i twoje konto jest połączone z kontem PSN lub Xbox Live i znasz szczegóły tych kont - da rade

-Jeżeli posiadasz gry i dołączane do nich były przepustki sieciowe (konsole) i posiadasz te klucze - da rade

Sposobów jest kilka - podane powyżej działają na 100 %. Wiecej nie jestem powien i nie podaje.

Opublikowano

@Edit

Jestem ślepy i źle odczytałem poprzedni post, przepraszam.

@down

Nic nie wnosi do tematu, źle przeczytałem i moja wypowiedź była nietrafiona.

Opublikowano

@up

-Jeżeli posiadasz potwierdzenia wpłat za P4F funds - da rade

-Jeżeli masz inne gry zarejestrowane na koncie oraz posiadasz ich klucz CD - da rade

-Jeżeli masz konsole i twoje konto jest połączone z kontem PSN lub Xbox Live i znasz szczegóły tych kont - da rade

-Jeżeli posiadasz gry i dołączane do nich były przepustki sieciowe (konsole) i posiadasz te klucze - da rade

Jeżeli posiadasz jakikolwiek dokument(nie wiem jak to nazwać) z wyżej wymienionych to data urodzenia będzie opcjonalna przy weryfikacji własności konta podczas sesji Live Chat

Opublikowano

Nie jestem pewien ale jak wpiszesz błędne hasło to wtedy wyświetli ci się logowanie w takim panelu i tam jest " Zapomniałeś Hasła? " i wtedy przyjdzie ci na emaila link ze zmianą hasła :) Mam nadzieje że pomogłem

Opublikowano

Nie jestem pewien ale jak wpiszesz błędne hasło to wtedy wyświetli ci się logowanie w takim panelu i tam jest " Zapomniałeś Hasła? " i wtedy przyjdzie ci na emaila link ze zmianą hasła :) Mam nadzieje że pomogłem

Skoro email został zmieniony, to jakim cudem ma to pomóc ?

Opublikowano

Skoro email został zmieniony, to jakim cudem ma to pomóc ?

Ups mała wpadka nie doczytałem do końca najwyraźniej :(

Opublikowano

Pewnie dostane po raz enty warna ale co tam mi tam :P Kolego z @up przestań takie kocopołki gadać :D Wystarczy kontakt na live Chat z działu BF3 ;| i opisać sytuacje... Tak ciężko mózgownice zmusić do myślenia??

Opublikowano
"Witam, chciałbym zgłosić kradzież.

Chodzi mi o kradzież konta do gry Battlefield Heroes ..

<no i opisujesz problem- pamiętaj aby wziąć wszystkie dokumenty udowadniające, że konto było Twoje>"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...