Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Problem z szybkąścią łącza

AsekAsek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam taki problem, gdy od razu po włączeniu komputera wchodzę na internet i warrocka, nic się nie dzieje, 0 lagów, po prostu nic, ale tak po 5 minutach gry widze u każdego 600 pingu i strony mi się praktycznie nie ładują.

Proszę o szybką pomoc.

Moja szybkość łącza- 16Mb/s

Opublikowano

Po tym co napisałeś, mogę przypuszczać, że masz zaśmiecony system.

Programami lub wirusami.

Zrób porządny skan całego komputera jakimś antywirusem. Ewentualnie możesz jeszcze przeczyścić rejestr i pliki za pomocą CCleaner'a

Na dodatek powyłączaj zbędne programy, a w szczególności te, które łączą się z internetem.

Jeżeli to nie pomoże, to zostaje najłatwiejsza droga - czyli format.

#

Avast, Kaspersky

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ok. najpierw zabiorę się za CCleanera, aha i jeszcze jakiego antywirusa byś polecił ?

#

jak na razie wyczyściłem rejstr i jestem w trakcie instalowania avasta, zobaczymy co dalej :)

Opublikowano

omg... Ccleaner haha, co wy macie z tym dennym programem. On tylko czyści rejestr z drobnych śmieci, usuwa niepotrzebne wpisy itp... CCleaner nic ci nie da

Opublikowano

hmm teraz tak zaglądam w opcje sieciowe i znalazłem to:

tzn. czy to ma coś do tego, że sieć hamachi jest też połączona ?

omg... Ccleaner haha, co wy macie z tym dennym programem. On tylko czyści rejestr z drobnych śmieci, usuwa niepotrzebne wpisy itp... CCleaner nic ci nie da

więc co proponujesz?

post-373698-0-34168400-1328621521.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...