Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Darmowy PSC na NX może wiecie coś na temat ?

Zimon18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taka sprawa, że kiedyś dostawało się jakieś 5euro i można było za to chociaż nx kupić. Może teraz coś jest takiego?

Opublikowano

taaa było coś takiego, na chyba któreś tam urodziny PSC, teraz tego nie ma, gdyż były to bodajże piąte urodziny

Specjalista
Opublikowano

teraz takiego PSC możesz na facebooku wygrać, i też możesz kupić za to nx

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@up a ja sprostuje :D

Wchodzisz na profil Paysafecard na facebooku

https://www.facebook...229275457156864

Dajesz im like i mozesz wygrac kod za 5 euro na psc dzieki czemu mozesz kupic 5k nx o ile sie nie myle ale watpie ze wygrasz bo kiedys na szkoda zachodu nieco ciezko wygrac :D

Aplikacja dziala jednorazowo

Zeby to wygrac trzeba miec takiego farta jak wygrac w combacie cos na perma z czarnej skrzynki :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ale co szkodzi się zalogować i dać LIKE? Ludzie. A może ci się uda. A 1 min cię nie zbawi. A możesz zyskać. Pozdro. Nawet nie wiedziałem.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Specjalista
Opublikowano

@nn: dokładnie tak :P

myślałem że to jest oczywiste xD

ale jeżeli się uprzeć to można konta na FB zakładać i losować xD

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

ja 4 założyłem i kit. Ani razu. Jutro się pobawię. Może wygram. Ale najgorsze że później trzeba podać dane. xD. Ale to i tak pewnie na e-mail przychodzi tylko chcą sprawdzić czy się nie pogubiłeś w kontach na fb. :P

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Specjalista
Opublikowano

ja 4 założyłem i kit. Ani razu. Jutro się pobawię. Może wygram. Ale najgorsze że później trzeba podać dane. xD. Ale to i tak pewnie na e-mail przychodzi tylko chcą sprawdzić czy się nie pogubiłeś w kontach na fb. :P

tam podajesz dane tylko wtedy jeżeli chcesz żeby przychodziły do Cb informacje o nowych konkursach!

nie musisz tam podaważ żadnych danych

przeczytaj dokładnie :)

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

ten kod pewnie od razu Ci wyskoczy jak trafisz :rolleyes:

Tylko żeby na e-maila nie przychodziły te kody bo można na e-mail 10 minutowy zakładać konta :D

Opublikowano

doooobra, cieszy nas to, ale nie dubluj postów... edytuj poprzedni a nie spamujesz.

Opublikowano

Ja też. A teraz wyskakuje mi żeby podać nr telefonu. Raz podalem i mi za Free taki kod przyszedł, ale teraz jak wpisuje to wyskakuje że numer już istnieje w ich bazie dancyh. I klapa.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o to zalajkowanie profilu PSC na Fb to działa.

Najpewniej będzie jak sam sprawdzisz zalajkuj i zagraj zobaczysz wtedy co i jak na jednym profilu mozna tylko raz ja na swoim juz zakręciłem i wiadomo ze mi juz nie działa

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

działa to jeszcze?

promocja jeszcze trwa, ale prawdopodobieństwo trafienia jest znikome :)

/// po kiego wafla ten post ? skoro kolega wyżej już to powiedział?

Lenart

piszę przecież że prawdopodobieństwo znikome i nie opłaca sie robić nowych kont żeby to dostać, sam próbowałem

nawet lajkować tego się nie opłaca bo potem spam na FB robią i na emailu ;/

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

zlajkowalem i nic tutaj nie działa, albo to wylaczyli albo ja nie mam jakiejs wtyczki czy cos. Moze ktos to sprawdzic czy na pewno działa bo szkoda mi 5 Euro ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...