Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na Fb

michal1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, jesli dostane bana za Fb na Pl to dostana go rownież wszystkie konta ktore logowały sie z mojego komputera? Tzn te konta sa na innych mailach, ale z logow przeciez wynikinie, ze sie logowały u mnie. Miał ktoś bana za Fb i wie jak to jest ? Bana dostaje tylko 1 konto czy wszystkie ktore logowały sie z komputera?

Opublikowano

Jeśli przenosiłeś zdobyczy z fishbotów na główne konto to możesz dostać również na tamte, tzn. powiązania kont.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Bywalec
Opublikowano

jeżeli wszystkie konta na masz na jednym e-mailu to wszystkie ci zablokują

.

Opublikowano

weic tak podsumowując, Bana za FB dostaniesz tylko na kontach które znajdują sie na tym samym emailu lub, te z którymi handlowałeś (np przezucales malze przez handel na glowne konto)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

A jeśli chcesz uniknąć bana na konto głowne, małże/perły przerzucaj sposobem wyrzucania na ziemie i podnoszenia głownym charem ;]

Opublikowano

tak mam ten sam problem w ciągu tygodnia dostałem około 40 banów na konta za fb jak to zablokować ? tak raz a porządnie ? zaczyna mnie to drażnić te expienie postaci do 30lvla.

Opublikowano

A wiec:

1.Bana nie dostaniesz na wszystkie konta i na e-meil.CO sie z ty wiąże konto dostanie perma= blokada hasla i tp. Na tym samym e-mail mozesz postawic nowe konto proste i logiczne.

Opublikowano

wszystkie konta powiazane dostana bana kolega chcial wymienic sie kontami ktos przykapowal [handel w rzeczywistosci] i moje all konta jego dostaly bana

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

ale to chyba zadkosc, jak dlugo sa aktualne logi z metina? bo była mowa o tym handlowaniu. i ja z moim harem handlowałem jakis miesac temum to te konta sa nadal powiazanE?

aha i czy bana za fm mozna dostac z logow? czy ktos musi mnie zglosić? badz sam gm mnie zaskoczy? jak długo sa aktualne logi ?

jesli handlowałem z kontem miesiac temu nadal sa powiazane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...