Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Premki Nowy Sposub

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jesli ktos mi pomoze to nabie temu komus 100 pk na plaspan

to tak poczebuje pomocy z gra operation 7

wlaczam gre klikam na server i wyskakuje disconnect server please log in again

logowalem sie duzo razy i nic to nie jest wersia eu

pisac na gg 10700514

DAJE PREMKE NA 3DNI ZA POMOC SKUTECZNA

Opublikowano

wiesz powinieneś napisać to raczej w dziale przeznaczonym grze operation 7 - sorki ze nie pomogłem ale powinieneś to zrozumieć!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

LECI REPORT MÓJ DROGI KOLEGO...........

Nie dość że kłamie w temacie, to jeszcze w złym dziale.....

Następnym razem szukaj pomocy w dziale gry operation 7

Być zajebistym...

Opublikowano

napisz do rockanderr-a może ci odpowie - z tego co widać jest chyba nowym modem w dziale operation7 (ale głowy nie dam sobie uciąć za to)

co do gierki to ją pobrałem wcześniej i zainstalowałem i normalnie mi działała ale jakoś nie czułem klimatu!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

operation7 jak patrzałem przed chwilką to niema moderatora. Ale niepisz w dziale WR tylko np. CoD combat arms bo to jest porządny dział nie dla śmieci

1365881062-U68160.png

Opublikowano

a ja widziałem regulamin który napisał rockanderr a admin Seldek go zaakceptował więc mod chyba jest albo przynajmniej taka funkcję pełni - to że jeszcze nie ma podpisu nie znaczy że nim nie jest! Poza tym jak napisze do niego to chyba nic mu się nie stanie!

Opublikowano

Dobra... Koniec spanu... Kolega napisze Temat w odpowiednim dziale i bedzie dobrze... Close Topic!

Opublikowano

sposub jest taki.

w zależności jaką wersje masz jak angielską to ustawiasz i zmieniasz proxy na angielskie

jak masz wersje amerykańską albo japońską to proxy amerykańskie bądz japońskie

Opublikowano

Byście widzieli to rockanderr ma bana ...

Btw. po co grasz w op7 ?lepszy cs lub wr ;p

BBcode nie działa kokosz...