Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zablokowałem HS,zablokowałem logi i dostalem bana za FB, a wiem dobrze,że mnie GM nie widział bo miałem ustawioną funkcje GM M2 i zawsze jak był w pobliżu to mi zamykało metka.

Jakim cudem dostałem BANA ???

Opublikowano

Ban systemowy to tylko 10% wna HackShield'a. FB to teraz najbardziej niebezpieczy Hack gdyż większość banów jest głownie z jego przyczyn. Jeżeli uda Ci się przetrwać jeden dzień na FishBocie musisz ód razu zdobycze przekładać na inne konto z innym e-mail'em.

Opublikowano

Nawet jak zablokujesz hs'a to jest szansa na bana.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Nie wiem może ktoś mnie nagrał i podkablowałdo supportu,ale to niemożliwe bo prawie cały czas obserwowałem prace FB i nikogo w pobliżu mnie nie było :/ Mogło to jakoś logi wysłać nawet jak zablokowałem ??? Jak tak to poco blokować :)

Opublikowano

opcja GM u mnie nie działa miałem szczęście cały dzień mnie nie było siadłem do kompa i akurat GM napisał jak rybki biorą ale naprawde jest ciężko 1 dzień łowie i już sprawdzili ale potrzebuje kasy więc będę łowił

I Like It.

Dicare_eune_1_4_text.png

Budowniczy
Opublikowano

sam sprawdzalem wczoraj funkcja gm m1 m2 działa m1 tylko alarm m2 automtycznie sie wyloguje

jka miales ustawione m2 to wina hs

Opublikowano

Dlatego bo zablokowanie HS nie ma 100% pewności, że nie dostaniesz bana. Ja radzę uważać następnym razem albo zrób jakieś inne konto na innym e-mailu i dobij ten 30lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...