Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O której zawsze jest rotacja?

HppayComeBack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinna byc o 2:00 we wtorek czyli za 45 min<jedna gierka 5osobowa>

...,,,;;;;::::;;;;,,,...,,,;;;::::;;;;,,,......,,,,,,;;;;;;::::::;;;;;;,,,,,,...... ":"}{::?>:"{{:? D.A.J. P.L.U.S.A. :D

Opublikowano

2-3 w nocy ale powiem ci ,że znów zawiodłem się na rotacji dalej to samo ... nie dadzą jakiś fajny typu Akali, Shaco, Javran bądź lee shin

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

2-3 w nocy ale powiem ci ,że znów zawiodłem się na rotacji dalej to samo ... nie dadzą jakiś fajny typu Akali, Shaco, Javran bądź lee shin

Norma, ja jestem zawiedziony od dobrych kilku tygodni^_^

Opublikowano

No Trundla, Jarvana a takze Rumbla, Yoricka, Gragasa i kilku innych nie bylo od dobrych 3-4 miesiecy. Zaczalem grac wlasnie jakos tak, i Rumblem, Jarvanem,Trundlem, Yorickiem nie mialem okazji nigdy pograc. Riot odwala takie gowno, Caitlyn i Rammus sa w co 2 rotacji. Ze juz o postaciach za 450IP nie wspomne, bo te mozna wyprobowac zawsze i strata 450IP nie boli.

Opublikowano

W awatarze masz shaco, a nie masz go kupionego ?

• 1 rok później...
Opublikowano

Czego wy wymagacie ? Wszystko jest losowo i Riot losuje rotacje

@@@ UP

Brand był 15 stycznia

Lee Sin był 2 stycznia

Myślicie że oni będą dawać co miesiąc te same postacie jak jest 100 + ? Na pewno nie dadzą postaci które już uczestniczyły w rotacji w miesiącu.

sy89ps.jpg

Opublikowano

W awatarze masz shaco, a nie masz go kupionego ?

Gdzie ty tam shaco widzisz ? ;d

Macie racje ... Rotacje są strasznie słabe ;/ Nic nie ma ciekawego, ewentualnie ten Tresh, by go wypróbować.

Opublikowano

Gdzie ty tam shaco widzisz ? ;d

Macie racje ... Rotacje są strasznie słabe ;/ Nic nie ma ciekawego, ewentualnie ten Tresh, by go wypróbować.

Wątpie, że sobie nim pograsz.

Będą same instalocki na Tresha tak jak to było z free2play ahri.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Jak potrzebujecie:
xerath kassadin twitch teemo fiora trash gp nunu master singed

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...