Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacking Z Adminem

Kryminalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma to jak grac z adminem na hackach xD niestety nie zdazylo zrobic screna bo chcialem zrobic jak juz bylo koniec mapki ale za pozno nacisnelem i mnie juz przenioslo i zrobilo mi tylko scren wroom ale mialem staty 43 kill 9 ded xD przeciwnicy nawet mnie wyzywali od hackerow xD ale ja sobie zagadalem z adminem i go co chwile leczylem xD ogolnie to lamil mimi ze mial wszystkie bronie xD i ratio 0.88 ;p ale nie sadzilem ze admin w ogole bedzie gadal xD a jednak spoko byl ;p a to maly scren na dowod juz wczesniej wspominalem ze nie zdazylo mi zrobic screna na koncowym wyniku ;/ a to taki dowod ze gralem na hack ;p premium gold xD mozecie uznac to za spam ale moze niektrozy zrozumiej i sie posmieja ;p Pozdro ;p

screenshot001omj.jpg

@edit i dodam ze nie bylem taki przypalowy xdnie latam z superjump ;p mialem tlyko boneshoot stamine speed 1,5 no recoil no bounds gold i jeszcze jakies rozne ale nie pamietam ;p

@edit Down a no masz racje powinem to tam umiescic sroki ;/

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

no to fajnie ale powinieneś takie temacik zakładać w general - ja też z nim grałem ale on był w przeciwnej i skończyło się banem!!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden