Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

partner na yt

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy wysyłam film na yt psize mi tak:

Zarabiaj na swoich filmach. Aby skonfigurować konto do generowania przychodu, wystarczy wykonać cztery proste czynności (przesyłanie nie zostanie przerwane).

Rozpocznij ?

Przypomnij później

czy to znaczy że mogę mieć partnera? czy są z tego same korzyści i nie trzeba nic płacić?

Opublikowano

Nie , dzięki temu nie dostaniesz partnera

co najwyżej możesz zarabiać na reklamach nie wiem jak to jest xD

ile masz widzów?

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

Witam, gdy wysyłam film na yt psize mi tak:

Zarabiaj na swoich filmach. Aby skonfigurować konto do generowania przychodu, wystarczy wykonać cztery proste czynności (przesyłanie nie zostanie przerwane).

Rozpocznij ?

Przypomnij później

czy to znaczy że mogę mieć partnera? czy są z tego same korzyści i nie trzeba nic płacić?

Tych chcesz płacić?! To oni Ci będą płacić za reklamy wyświetlane w filmikach. Dodam że na partnera YT możesz się zgłosić w każdej chwili, kiedy Ci coś takiego pisze to znaczy że masz większe szanse. Ostatecznie YT napisze do Ciebie na PW we wiadomości oficjalnej lub na e-mail.

Nie , dzięki temu nie dostaniesz partnera

co najwyżej możesz zarabiać na reklamach nie wiem jak to jest xD

ile masz widzów?

Zarabianie na reklamach to partnerstwo... ^_^

sygnaturawn.png

Tworzę layouty na YouTube, ale tylko pod tematykę inną niż Minecraft. Ps. Tylko od 50 widzów.

Opublikowano

@up jakie partnerstwo :) ??? :D

jeżeli chce się mieć partnera to trzeba mieć 800 widzów i sporą liczbę wyświetleń filmów ok 100k albo i więcej ...

Opublikowano

@JestemCyckiem masz konto na yt ?? ja mam i mam 900 widzów i nie mam partnera znam 5 osób które mają po 200 albo 500 widzów i mają partnera ... a wyświetleń po 400 k ..

jedna osoba ma partnera od youtuba druga od "zajebistej" pomarańczki ...

nie wiem jak ty ale ja siedzę w youtube trochę czasu i wiem co piszę ...

Opublikowano

Albo się po

@JestemCyckiem masz konto na yt ?? ja mam i mam 900 widzów i nie mam partnera znam 5 osób które mają po 200 albo 500 widzów i mają partnera ... a wyświetleń po 400 k ..

jedna osoba ma partnera od youtuba druga od "zajebistej" pomarańczki ...

nie wiem jak ty ale ja siedzę w youtube trochę czasu i wiem co piszę ...

Jeżeli się już zgłosiłeś to musisz do max. 3 miechów poczekać. Tyle czasu mają na rozpatrzenie.

@up jakie partnerstwo :) ??? :D

jeżeli chce się mieć partnera to trzeba mieć 800 widzów i sporą liczbę wyświetleń filmów ok 100k albo i więcej ...

To nie konieczne, może się okazać że jakiś zajebisty facet, będzie miał dużo subskrybcji, ale też złamie np. kilka krotnie prawa autorskie. Dla przykładu: Niezapominajka. Złamała raz tą ważną zasadę, na jej profilu w karcie Zarządzanie Kontem pojawiła się informacja o tym. Tego już nie da się usunąć. Przez to zakładała inny kanał :)

sygnaturawn.png

Tworzę layouty na YouTube, ale tylko pod tematykę inną niż Minecraft. Ps. Tylko od 50 widzów.

Opublikowano

Co wy pierdolicie to ze dostał wiadomość ze może zarabiać , to nie znaczy ze ma najmniejszą szanse na patrneta

ja miałem 100widzów i 50k i dostałem też tą wiadomość teraz mam 1000+widzów 400k wyswietleń i nie mam najmniejszej szansy

po na to mam drugie konto 1mln+ wyświetleń na dzień 10-50 k 700widzów i również nie mam szans .

zarabiać to można od kilku widzów (a i tak nie wiadomo czy zaakceptują ).

Pozdro...

Opublikowano

nie zmieniać tematu. Pytam się czy dzięki temu bd mieć takie możliwości jak partnerstwo pytałem się jednego bardzo sławnego zagrajmera w partnerem czy to znaczy że dostane partnera i powiedział że tak a moje pytanie brzmi Czy gdy bd mieć partnerstwo bd musiać za cokolwiek płacić

Opublikowano

Nic nie bedziesz musial placic japierdole.. za co niby? aha i jakbys juz dostal partnera to oni placą wylacznie za kliki w reklamy nie za zadne wyswietlenia itp

GaimdKk.jpg

Opublikowano

nikt to nie wie to są składki (nie polecam klikać samemu).

nie masz szans na partnera ile ty masz widzów ? możesz tylko zarabiać japier*dole przeciesz z tego to wynika

#EDIT

haha !! 30 widzów pare filmików ja pier*ole 4k wyswietleń i on chcę mieć partnera

#edit ile będziesz zarabiał?

przy twoim kanale nawet złamanego grosza nie zarobisz Heh...

nie kompromituj się

Opublikowano

heh to moje 2 konto ponieważ na głównym nagrywam inne gry niż mc i mam 24k widzów ale mi tam tak nie pisze a partnerstwo dostane bo umiem czytać w przeciwieństwie do cb i naucz się czytać liczby tam pisze 30 o0 spadło mi chyba na sec...

Opublikowano

daj link do tego kanału...

bo i tak widać ze masz tylko ten kanał i nie kompromituj się i nie gadaj ze masz inny kanał HeyHeu!. po kanale widać ze wiecej ośągnać nie mozesz

Opublikowano

Zarabianie na reklamach to partnerstwo... ^_^

Nie :)

Zarabianie na reklamach to generowany przychodu. Partnerstwo to też dodatkowe opcje.

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Opublikowano

a ile kliknieć w reklame to np 1 zl?

Za klika bedzie ci wpadac od 0.07$funta do 0.15$/funta. Partnera mozna dostac w zaleznosci o czym sie robi filmiki. Ja znam kolesia co mial po 300-500 wysw. za filmik i mial partnera a za filmiki z gier to niewiem za bardzo.Aha i zeby moc wyplacic kase trzeba miec konto bankowe lub paypal chociaz jak masz paypal to jestes zmuszony miec tez konto bankowe.

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...