Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]CZY JEST ANTY XRAY NA SERWER DEDYKOWANY NA 1.1 I CZY WGL DZIALA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko szukam anty xraya na serwer dedykowany na wersje 1.1 , znalazłem co prawda kilka lecz przez ten syf skraszowała sie cała mapa razem z serwerem i był problem gdzie straciłem pół dnia na naprawe serwera, Czy zna ktos zaufany przetestowany i bez zadnych błedów anty XRAY gdzie wszystkie bloki będą zamienione na diasy zelazo wegiel złoto itp?

add.png

Opublikowano

Tak jest Anty X-ray. Ten jest najbardziej popularny i najskuteczniejszy. Zużywa bardzo mało zasobów serwer, więc nie musisz się martwić o to, że zbytnio obciąży serwer.

http://forums.bukkit.org/threads/sec-orebfuscator-1-3-5-anti-x-ray-1-1-r3.38385/

Jeśli gracz będzie chciał użyć X-ray'a, w okół niego wyświetlą się fałszywe surowce, widać to na filmiku poniżej.

1294477714-U1.png

Opublikowano

ALE TO

Orebfuscator nie dziala dziadostwo popsuło mi serwa dedyka po czym musialem wgrywac 300MB mapki gdzie wgrywala sie kilka godzin i skasowala calego bukkita, macie inne pomysly zeby antyxray byl taki ze zamienia wszystkie bloczki na diasy itp itd. a zeby by zaufany i sprawdzony.

add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...