Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sro czy SroR

Miko1012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym znowu pograć sro i mam kilka pytań, na którym: bardziej się opłaca grać, jest mniej botów, szybciej się expi ?

A może jakiś dobry priv ? Z góry dziękuję za odpowiedź. ;)

sasukeeternalmangekyosh.jpg
Opublikowano

Sro-r ma przewagę nad sro szczególnie z tego względu że mniej expa na lvl up trzeba jest mnóstwo questów nowych które dają bardzo dużo, no i oczywiście sp którego praktycznie nie trzeba farmić.

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

a co do tego sp to na jakim gapie wystarczy jechać żeby stykło sp +\- do 64lv build wiz/bard, z barda tylko bieganie i noise rozwiniete?

Opublikowano

Na 0. Na 35 się dostaje od kolesia z potami takie scrolle na sp ja np na moim bladerze 35k sp wylosowałem z 10 scrolli w sumie a ponoć to jest słaby wynik ale do 50+ mam spokój z sp :D

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

sror jest leprze niż isro i to o wiele szybciej lv z Q dostajesz sos do d8 jak sie nie mylę i masz możliwość kupienia suna i soma

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

exp sie pogorszyl jako ze mam 74lvl to powiem ze wbicie next lvla troche mi zajmie questy na 70+ coraz gorsze i coraz mniej

Opublikowano

bo roznica w expie na tym lvlu jest bardzo mala na sro i sro-r zeby ludzie to 5 dniach nie wbijali 100 lvla logiczne nie?

Opublikowano

wiesz nie chodzi mi o sama roznice ale o to co dzisiaj zrobil joymax nie dosc ze usuneli bless buffa co bylo bardzo mile i fajne to wysuneli reke w strone boterow dodajac "free" exp ticket na 50h czym dali jednoznacznie do zrozumienia ze gracze ich nie obchodza... Po dzisiejszej inspekcji lecialo mi po 10% na 1h co jest bardzo niezadowalajacym wynikiem.. Kiedy wczesniej bylo to okolo 50- nawet 70% na 1h

Opublikowano

Wszystko w kierunku zarobku jak to ma nasz stary poczciwy Joymax ;)

Szczerze? O kilka lat za późno, tej gry już nic nie uratuje.

Opublikowano

Wszystko w kierunku zarobku jak to ma nasz stary poczciwy Joymax ;)

Szczerze? O kilka lat za późno, tej gry już nic nie uratuje.

no własnie trochę za późno xD ja już sie nagrałem na isro 5 lat to sro-r mało mnie kręci:P

Opublikowano

powiem tak lipę zrobili z tymi scrolami na 35 że je zabrali znaczy się że znów trzeba farmić co z tym idzie nie chce się grać ręcznie więc bota odpalasz... next isro się robi:) z tego co wiem to SBOT też tam chodzi|:)

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...