Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NIE HAKUJCIE !

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrazu mówię że jeżeli jesteś tutaj Cheaterem to nie czytaj ! bo ci już nie pomogę .

Witam ja jestem Tak zwany FunFzeiN taki przynajmniej mam nick na steamie .

a więc właśnie ktoś cię zabił w mw3 i na 100 % ma Wallhacka ? albo aimbot'a ? i chcesz się zemścić ?

ale zobaczyłeś ten temat i się wystraszyłeś (nazwy) więc czytasz to co pisze ?

Jeżeli twoja odpowiedź na jedno z tych pytań brzmi tak . i nie jesteś cheaterem to czytaj dalej .

Wady hackowania :

-Brak przyjemności z gry.

-Zabiera Adrenaline

-zabiera radość po zacnym meczu w sieci .

-psujesz gre innym którzy też zapłacili za grę

-wkurwiasz innych i inni też chcą się zemścić

-sprawiasz że nowi w fps'ach dowiadują się o wallhackach i siejesz to gówno.

-prawdopodobnie kiedyś ktoś cie podpierdoli albo cię złapią i dostaniesz BANA !

-śmiało pisac co mogę dodać .;d

Zalety :

-Dobre staty

-fajne bronie

-tylko czasami padasz na glebe.

-MASZ MAŁEGO SIUSIACZKA JAK LUBISZ TE ZALETY .

-tak wiem chcesz się dowartościować i pokazać innym że jesteś lepszy . (bo jesteś niski,mały kutasek,małe cycki (to też się zdarza) ,kiepskie życie itp)

-OHH YEA MOTHER OF GOOD ! JESTEM KUR** PIERWSZY Łiiiiiiiiiiiiiiiiii

-tak wiem 4,5 to nie zalety ;d

OK. piszę ten temat bo czekam aż ktoś odpisze w innym temacie i kiedyś cheatowałem .

tak znam to uczucie jak jesteś gruby nie masz Girlfirenda masz dysgrafie więc na forach nikt cię nie kocha

więc hejtujesz , hackujesz MASTURBUJESZ ! HAHA nie to taki żart masturbacja to nie tylko domena prawiczka .

i wiecie co ? teraz gdy gram bez cheatów i zabije 20 osób i 4 razy umre . to czuję się jak bym właśnie stracił dziewictwo z Dodą .

naprawde to wspaniałe . uczucie zwycięstwa i adrenaliny .

natomiast gdy hackujesz to za każdego zabitego masz uczucie jak byś zjadł kolejną frytkę . owszem była dobra . ale jedzenie w nadmiarze prowadzi do otyłości . za to uczucie tracenia dziewictwa jest lepsze co nie ? po za tym sex to zdrowie . ;d

śmiało pisać gdzie popełniłem błędy . możecie mnie hejtować przyzwyczaiłem się do tego że mam 16 lat i pisze jak mały skurwysyński nie uk z podstawówki ..... ale mam nadzieje że temat zacny . i daje choć troszkę do myslenia , !

Opublikowano

wiem wiem . ale zapomniałem tam dodać że ułatwianie sobie levela jest wmiare dobre jeżeli chcesz pograć tylko tą bronią która ci się podoba ale brakuje ci 50 lvli .

i ja osobiście nie użyłem ranking hacka ale serwera 9999 xp . i jestem zadowolonyz wyboru . ps wiemy że cheatowanie tak naprawde jest złe . więc prosze uratujmy choćby tego 10 latka z nową grą . który bedzie zapewne płakuchnić za bana .

Opublikowano

Cheatowanie to zabawa, która szybko się nudzi inna sytuacja osób mających keramzyt w głowie.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Proste gdy masz frpsa nagrywasz łajdaka . robisz screeny i szukasz w konsoli jego ip . będzie przy connect nicku przynajmniej tak było w cod 4 .

potem wysyłasz e-miala do supportu steam i mówisz że gracz o tym ip , nicku (jak masz steam id to podaj) grał na serwerze zabezpieczonym przec vac co udowodnią screeny , i dodaj link do filmu jak brzydak cheatuje . oczywiście zadziała to gdy pare osób doniesie skarge . dlatego pank buster jest the best on nawet crosshaira wykryje dlatego nie kiedy CoD 4 był najlepszą grą roku chyba 2006-7-8 i do teraz dużo osób w niego pyka bez obaw na serwerach z pank basterem , tak są bardzo drogie haki prawie nie do wykrycia . ale na punkbustr banują odrazu guida gry itp . nie to co vac .

ps. lukasz0508 właśnie pisze posta który mnie dissuje . ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...