Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 karta specjalisty

zielak104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik dotyczący 1 waszego sp

Na początku musimy iść do Posterunku Fernon

Który znajduję się pomiędzy św.Fernon i Słonecznymi Łąkami

Nosville>Łąki Nosville>Słoneczne Łąki>Posterunek

i znajduję się w górnym rogu czerwony kamień duszy od 36 lvl i tam dostajemy naszą misję :D:D

1. Zadanie zrobić 1 ts

Zanim zrobicie zaopatrzcie się co najmniej w 50 ogromnych kompletnych potów i eq u4 min i +4 min

Rekomendowane eq +5 u5

Resy na mrok

Użyjcie tu najwięcej 15 potów

Mapa

map1.jpg

Używamy tu 10 potów bo ts2 jest łatwy nie będziecie mieli z nim problemów

Ale musicie mieć partnera najlepiej tom żeby tankował was i baran min 35 lvl

Mapa

map2.jpg

Ts3

Pet i Tom na bossa tu możecie użyć już ile chcecie potów jeśli macie więcej niż 50

Nic innego nie trzeba boss łatwy

1sp3cp.png

----------------------------------------------------------------------------------

Pomogłem podziel się +

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

No napracowales sie, dopasuj lepiej ta oprawe graficzne.Rozumiem Mpc forum tez musi miec to ale to przesada.Przeciez do tego nie trzeba potow! Osobiscie na wojowniku uzylem 3 poty na peta i 99x2 kurczakow.Lucznik pro klasa etc. poszlo mi gorzej 15 potow -.-

Robie teraz maga i moge powiedziec ze zapowiada sie najwieksze zuzycie potow na pety.Pozdrawiam (Masz tego lajka)

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Ookkeej... powiedzmy że poradnij jest Twój. Teraz pora na krytykę ;>

50 ogromnych potów? Tyle to ja nie zużyłem robiąc 4 sp... Starczą tutaj 2x99 kurczaki. Jak nie samo 99. za tych 50 ogromnych duzo wydasz, na pewno więcej niz za kurczaczki :) I po co kase marnować, skoro można to osiągnać o wiele taniej? :)

Eq u4 + 4? Co do U jak najbardziej się zgodzę. Ale nie jest to jakiś wymóg, który musi być spełniony na spokojnie starczy u1/2. +4? Po co taki mały lvl ma na razie sobie zawracać tym głowe? +2/3 W zupełnosci wystarczy.

Resy na mrok? Na tym lvlu? Dobra rozumiem, może być to te 5-10 % z przedmiotów z misji. Ale broń Boże, nie inwestujcie w resy na tym lvlu :) Jeszcze sobie dość krwi z nimi napsujecie. Z resztą na ten lvl nie ma żadnych takich "porządniejszy" resów.

Nie mów im, ile maja potków używać, potem po przeczytaniu tego poradnika będą się stresować, że użyli 20 potków, a w poradniku było 15 i teraz moja postać jest beznadziejna. Demotywujesz w ten sposób ludzi grających w to pierwszy raz :)

Ostatnia sprawa to baranek. "Min. 35 lvl"

Po samym złapaniu baranka ma on ok. 24-25 lvl? Nie pamiętam dokładnie. Przypuśćmy, że łapiemy takiego baranka na 36, to na samym wbijaniu mu 35 lvlu sami wbijemy z bo ja wiem 39-40.

To tyle mojej "krytyki" wiem, że wziąłem niektóre słowa dosłownie, ale taki początkujący gracz może to wziąć jako rygorystyczną zasadę

Pozdrawiam, powodzenia w pisaniu kolejnych poradników o ile będą inne, z chęcią zobaczę ;)

Opublikowano

Dam like na zahete poradnik dobry ja nie uzywam bo mam sp3 na PL :D

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

mi sie wydaje ze zielak pisał do nostale w przegladrce a tam mozesz zrobic reski 100% na all w butach na 26

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...