Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Otwieracz , Kupwacz malż

Posey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebowałbym takiego czegos co samo by kupowało małże i je otwierało.

W ostatecznosci zeby tylko otwierało.

Dodam ze potrzebuje tego na DiamondMT2 z gory THX.

Mysle że ktos mi pomoze. :]

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale chyba ne ma takiego cheata ;) Możesz coś pokombinować z różnymi Fish botami które mają funkcję otwierania małż, ale raczej nikt nie stworzył takiego cheata bo trochę to bez sensu jest na większości serwerów

Kocham mame

Opublikowano

@Up To moze doradzicie jakiegos FB na priva. Przypominam dzialajacego na DiamondMT2 !!!!!

@down Dasz link do tego FB bo troche nie ogarniam : D

Opublikowano

Nie jestem pewien czy to będzie działać, ale w modzie kamera być może jest dobry fishbot :

Mod można uruchamiać przez metin2mod_2011sf.exe i ConnectHelper.exe(wymagane do niektórych serwerów jak i patche na itemy) jeśli nie chce sie uruchomić to zlecana jest instalacja: [url="http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=333325fd-ae52-4e35-b531-508d977d32a6"].NET Framework 3.5[/url]
ConnectHelper zawiera także ExpIsEasy, mobberhack, fish bot, autologin.

Znalazłem to na stronie Kamera więc być może będzie działać.

Kocham mame

Opublikowano

Kamer zrobił kiedyś "fishkillera" wiec z otwieraniem małży również nie miałby problemu ( wystarczy zmienić id przedmiotu ) . Możesz do niego napisać czy zrobiłby takowego bota .

FB :

http://www.mpcforum.pl/topic/512065-dlfb-by-erpel-42/

Opublikowano

Sorry ale troche jestem "ciemny" w tych sprawach. Moglby mi to ktos wytlumaczyc tak zebym zrozumial?

Pobralem tego fb wlaczam , i potem privka?Czy potrzebuje jakies obejscie na priva?

Opublikowano

Ja polecam program Tasker, najpierw nagrywasz ruch a pozniej bot go wykonuje :), poszukaj w google:)

5wjdsg.jpg

To życie ziomek jeszcze nie raz Cie kopnie ważne by wstać i nie obsrać się w spodnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...