Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-Mobile Internet Stacjonarny

dolar444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Czy jest osoba która ma od nich internet na linach TPSA ?

Jeżeli tak to jak to jest np z pomocą techniczną ? Jak i z prędkościami ? Czy wszystko ładnie chodzi ?

A jeżeli nie ten to jaki byście polecali mi internet oprócz TP bo mam i chce uciec od nich. Z góry serdeczne dzięki.

Opublikowano

Ja polecam UPC, a odradzam NETIE. Miałem u nich minimum 2 awarie internetu na miesiąc i to zawsze wieczorem ;). Oczywiście jak zwykle u nich jest OK to u mnie jest źle. Wkurzyłem się kazałem przysłać technika pod groźbą zerwania umowy ze względu na niedopelnienie umowy. No i technik nie wyłapał u mnie problemu. Później jakimś cudem okazuje się, że to NETIA miała problem.

Kolejna sytuacja, która sprawiła, że jestem antyfanem NETII to zachowanie NETII gdy złożyłem rezygnację z przedłużenia umowy. Sympatyczna kobieta proponowała 4Mb/s zamiast 2Mb/s w tej samej cenie. Wyśmiałem ją bo miałem możliwość wziąć 25Mb/s z UPC za tą samą cenę, którą płaciłem Netii za 2Mb/s. Sytuacja była następująca. Ktoś życzliwie tydzień przed końcem umowy zrywał mi neta na parę godzin i zawsze w porach wieczornych (czyli po pracy). Dla mnie to było żałosne zagranie i Netia ma u mnie czerwoną kartkę .

jqeuR.png

Opublikowano

Korzystałem z usług TPSA i Netii. Jak najbardziej mogę polecić Netię, u mnie nie ma z nią problemu. Po pierwsze według mnie profesjonalna obsługa i szybka naprawa i kontakt po zgłoszeniu. Co do rozmów z obsługą, to obsługa zawsze miła, czego niestety nie mogę powiedzieć o TPSA :/ Wiele razy zdarzyło mi się z konsultantami w Netii pogadać na inne tematy niż internet w oczekiwaniu, gdy coś sprawdzali. Nie wiem, może mają tam jakąś selekcję dobrą? Na początku miałem jedną awarię, ale okazało się, że z winy TPSA, coś się przepaliło. Ogólnie to mając problem z kablami, to możesz mieć problem z TPSA, bo to ich kable. Polecam i pozdrawiam. Z T-mobile też nie powinno być źle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...