Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Migający monitor

Dogues

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z komputerem. A więc tak:

Grałem a tu nagle wyłączył się, no to chce włączyć jeszcze raz no i odpalam no i monitor miga (nie ma żadnego obrazu) to popatrzyłem na wyświetlacz a tam że temperatura w kompie ponad 40 stopni (odpala przy 23) to od razu patrze do środka czy nic nie śmierdzi spalenizną, odpalam jeszcze raz i jeden wiatraczek nie działał (taki mały chłodzi coś na płycie głównej) wiatraczek wymieniłem nadal nie działa, rozebrałem go na wszystkie części złożyłem no i działa ale tylko na 30 min... . A więc później patrze na karte graficzną bo pomyślałem że jak nie ma obrazu to coś z karta ale jak wiatraczek w karcie działa to nie wiem czy to może być karta. Już nie mam pomysłów, co mam zrobić?

Sorki że tak długo ale chciałem napisać całą historię :D

Pozdrawiam, i czekam na odpowiedzi

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Witam, mam problem z komputerem. A więc tak:

Grałem a tu nagle wyłączył się, no to chce włączyć jeszcze raz no i odpalam no i monitor miga (nie ma żadnego obrazu) to popatrzyłem na wyświetlacz a tam że temperatura w kompie ponad 40 stopni (odpala przy 23) to od razu patrze do środka czy nic nie śmierdzi spalenizną, odpalam jeszcze raz i jeden wiatraczek nie działał (taki mały chłodzi coś na płycie głównej) wiatraczek wymieniłem nadal nie działa, rozebrałem go na wszystkie części złożyłem no i działa ale tylko na 30 min... . A więc później patrze na karte graficzną bo pomyślałem że jak nie ma obrazu to coś z karta ale jak wiatraczek w karcie działa to nie wiem czy to może być karta. Już nie mam pomysłów, co mam zrobić?

Sorki że tak długo ale chciałem napisać całą historię :D

Pozdrawiam, i czekam na odpowiedzi

Monitor nie działał więc sprawdziłeś temperaturę? (Zagięcie czasoprzestrzeni)

Wiatraczek który nie działał znajduje się w centralnej części płyty głównej i jest wyżej niż pozostałe elementy?

Sprawdź temperaturę podczas gry w tę grę.

Wina może również leżeć po stronie dysku.

Opublikowano

Zagraj jakies 10-15min i sprawdz temperatury poszczegolnych komponentow. Jak grafika me wentylator to temp. nie powinna przekroczyc 65st. C.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Monitor nie działał więc sprawdziłeś temperaturę? (Zagięcie czasoprzestrzeni)

Wiatraczek który nie działał znajduje się w centralnej części płyty głównej i jest wyżej niż pozostałe elementy?

Sprawdź temperaturę podczas gry w tę grę.

Wina może również leżeć po stronie dysku.

No monitor nie dawał żadnego obrazu więc zszedłem i zacząłem sprawdzać kompa a że zobaczyłem na wyświetlaczu na obudowie no to nie wiem o co Ci chodzi .

Napisałem że komputer nie działa cały czas już

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...