Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Mam problem ! z Warrockiem

p0ma1sters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warrocka wlaczam jako administrator pierwszy pasek sie nie pokazuje ten maly odrazu idzie do 2 duzego

jak sie pokazuje ten duza ikona ubload to te paski sa czerwone oby dwa czekalem 30 min i dupa

Robilem resistal warrocka i usunolem wszystkie pliki z wr wylaczylem antywirusa i tez nie pomoglo !!! ;/ Co moge zrobic >???

Mam windowsa 7 Home premium 32 bitowy

Prosze o szybka pomoc !!!!!!!!!!! ;/

Błędy to moja specjalność
wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi
:D

GG 10083301

Opublikowano

A masz spatchowanego WR, czy nawet zupdatować Ci się nie chce?

Podaj screena jeśli możesz, bo troche chaotycznie napisane.

32354141673387527780.png

Opublikowano

s1.pokazywarka.pl/bigImages/899242/2888854.jpg

tutaj masz linka

i pisze chapter 2

kolega mieszka na wsi ma neta 1 mb na wsi w neti

GG 10083301

Opublikowano

No to podam ci dwa wyjścia. Albo spróbujesz rozwiązać problem, albo go obejść, wybór należy do Ciebie. ( w obydwu przypadkach musisz mieć spatchowanego WR)

Możesz starać się rozwiązać, i ręcznie cofnąć patch : czyli wejśc do głownego folderu, otworzyć przez notatnik plik version.cfg, i zmniejszyć wszystkie wartośc (oprócz zer) o jeden. Przed uprzednim wyłączeniem zapoy systemu^

lub

Do tego też muszisz mieć aktualną wersje. Wchodzisz do folderu głównego WR i kopiujesz tam ten plik:

Plik:

http://www.mediafire.com/?e3uvt91mx7oaw38

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=152ceb16d567e5480b1b3671521762121cede6e6db3af2aeda6d49722b589d9b-1325240128

Potem zamiast odpalić WR noramalnie, jak to zawsze robisz. Odpal go poprzez ten plik, dzięki czemu pominie oba lunchery. Ale pamietaj aktualna wersja klienta.

Jeżeli najpierw cofniesz patcha, i nie zupdatujesz, to ten sposób nie zadziała.

PeS. Wyłącz Avasta bo widzę że nadal włączony lub dodaj folder gry do jego wyjątków.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Kolega mieszka na wsi ma polaczenie 1 mb netia ale wczesniej bylo wszyst wszystko ok

Wiec nie wiem co jest grane Sprawdzalem u niego wszystko nawed anty wylaczylem u niego i nic

a i zapomnialem dodac ze pisze tam warrock chapter2 a nie powinno pisac chapter 3 ???

Juz robie to odpowiem za 20 min robie z godnie z instrukcja :) oby sie udalo napisze jeszcze czy sie udalo czy nie !!!!

GG 10083301

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...