Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hotfile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie. Ile są trzymane pliki na serwerze jeżeli mam konto free i wrzucam na hotfile?Ponieważ Szukam hostingu gdzie pliki trzymane są bezterminowo.

Opublikowano

Jeśli to mają być prywatne pliki zgrane na serwer jako forma backupu to polecam Microsoft SkyDrive masz tam 25GB miejsca za darmo. Tam masz pewność, że nie zamkną hostingu tak jak megaupload.

Jak chcesz udostępniać piraty to zapomnij o hotfile :).

jqeuR.png

Weteran
Opublikowano

Na hotfile strasznie cienko trzymają i często usuwają.

Nie wiem może hostuje.net?

Możesz zawsze wykupić konto premium na storino i udostępniać pliki (jeżeli chcesz coś wiekszę uploadować).

W koncie darmowym masz bodajże 2GB darmowego miejsca na udostępnianie.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Na Hotfile bardzo krótko.

Polecam :

http://www.zippyshare.com/

Można wrzucać pliki bez prenium do 200 mb ,ale trzymają bardzooooo długo

Mam tam jeden pliki już prawie rok ,a nadal nie padł :

knmu.jpg

Na :

http://www.mediafire.com/

Też z tego co widzę długo trzymają tylko że na tą stronkę ciężko coś się upa pliki.Ciągle coś przerywa.Może dlatego że stronka na javie bazuje

Opublikowano

a co powiecie o wupload? wiem że limity na darmowego użytkownika nakładają,a na skydrivie można wrzucac po 100mb maksymalnie :( Na google docs jest ok ale do 1gb a to nie wystarczy mi.

Opublikowano

a co powiecie o wupload? wiem że limity na darmowego użytkownika nakładają,a na skydrivie można wrzucac po 100mb maksymalnie :(

To jest to samo Co filesonic.com

Filesonic już zamknął to wupload może też zamknie bo to jeden właściciel

Możesz też spróbować :

http://turbobit.pl/

Ruski server też dosyć długo trzymają

Opublikowano

filesonic nie jest zamknięte tylko pliki mogą ściągać Ci co je wrzucili ;d (czyt. jak miałeś konto i wrzuciłeś tam film to tylko Ty możesz go ściągnąć)

@top

na HF szybko usuwają, niema co u nich uploadować, a raczej żaden hosting nie umożliwi Ci wiecznego trzymania za free

ae1d1005fe.png

Opublikowano

a co powiecie o wupload? wiem że limity na darmowego użytkownika nakładają,a na skydrivie można wrzucac po 100mb maksymalnie :( Na google docs jest ok ale do 1gb a to nie wystarczy mi.

Google Docs - Max rozmiar pliku możliwy do wrzucenia to 20GB. Co do 1 GB na google docs to zawsze można zwiększyć limit o 20 gb za jedyne 5$ - > 17-20zł (zależy od kursu) na rok czasu. Po roku czasu dane nie są usuwane. Jedynie blokuje się możliwość dodawania kolejnych plików dopóki nie usuniesz danych do rozmiaru darmowej pojemnosc/ dopóki nie wykupisz ponownie tej usługi 20gb / 1rok.

SkyDrive - Owszem ma 100MB / 1 plik , ale z premierą Windows 8 ma się to zmienić. Będzie nielimitowane miejsce na zdjęcia i dokumenty Office. SkyDrive nie służy do piracenia plików i udostępniania ich ...

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...