Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kod na lvl

Monopollo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest 1 wielka ściema ten link to .. keyloger do wydobywania pasów do kont.. a filmik został stworzony na serwerze na którym GM stał gdzieś i wpisywał /a nick lvl lub /set nick exp...

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Żeby dostać "kod na lvl " musisz kupić mu SM chyba ^^ te kody w filmiku to są chyba na SM na metin2 ^ ^ ,a lvl dostawał tak jak koledzy up pisali na jakimś privie ^ ^

Pozdrawiam .

Opublikowano

Ale ten filmik jest tandetny. Gwiazdki w tytule, komentarze za zatwierdzeniem, brak lvl obok nicku, nie pokazuje linii czatu.

A ludzie darej się na to nabierają..

Ps. Zaraportowałem ten film jako "wykorzystywanie dzieci". Mam nadzieję że się tym zajmą :)

Ps2. przestańcie nabijać bezsensowne posty

Opublikowano

hahahaha nie wyrobiłem jak oglądałem ten filmik lol2 ... Powiem ci jak to było zrobione ....

1. Nie ma czegoś takie jak kody na expa

2. To był priv

3. To było zrobione tak koleś musiał mieć 2kompy lub jednego kompa i laptopa i swój serwer priv ... I zrobił to tak że na laptopie miał GM-a a na kompie miał tą postać i niby nagrywał że zna kod na expa :) potem wpisał stronę metina2 i niby to jest kod ... A druga rzecz nie wiesz w takie rzeczy ten kod co on napisał to jest na smocze monety :> Sprawdz sobie że to jest na smocze monety

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...