Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Auto Messages

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Chcę zrobić pliki na swój serwer i zastanawiam się, czy aby na pewno wszystko dobrze robię. Ale po kolei...

Ściągnąłem paczkę plików serwerowych, w celu ich konfiguracji na własne potrzeby, ale potem doszedłem do wniosku, że lepiej wziąć same pliki .jar i je po wgrywać na serwer, a następnie skonfigurować. Jechałem po kolei, najpierw AuthMe. Odpalam serwer - jest OK. Wgrałem zatem plugin kolejny o nazwie Auto Messages. Wiecie, ten bot od automatycznej wiadomości. I jak odpaliłem serwer, to wyskoczyła mi cała fala ERRORÓW. Co zrobiłem źle?

Pliczki wziąłem stąd:

http://www.mpcforum.pl/topic/546289-dl11pliki-serwerowe-by-wojotss/page__p__3900305#entry3900305

Proszę o pomoc.

P.S. Zastanawiam się, do czego służy plik permissions.yml znajdujący się w głównym folderze bukkita. Ciekawostką jest fakt, iż jeszcze nie instalowałem pluginu PermissionsEX...

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Aha... dzięki. Masz lajeczka. :P

@ UPDATE

Potwierdzone, nie ma błędów. Sorki za noobskie pytanie. :P

A jak z tym permissions?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Nie radzę Ci lecieć samymi '.jarami' , bo co chwila będzie jakiś error. Najlepiej ściągnij czyste pliki serwerowe i dostosowuj do swoich wymagań.

A ten folder "Permissions" tworzy się automatycznie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wojotss, ale ja wiem, że on się tworzy Automatycznie, nie jestem głupi!

Chodzi mi tylko o to, po co on się w ogóle tworzy?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...