Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Zarobek Metin2.co.uk (Corum)

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam. Otóż zacząłem grać na Metin2.co.uk na serwerze Corum (s1). Jako iż jest to stary serwer i dla nowych graczy trochę drogi zwracam się do was z pytaniem:

Jak zarabiać????

Aktualnie zarabiam łowiąc małże na FB na 2 kontach, lecz po 7 godzinach łowienia z obydwu kont tylko 12 małży więc zarobek był by dopiero gdybym jechał na około 5-6 kontach jednocześnie, ale nie chce ich mi się expić bądź na bocie ich zostawić :)

Jako że mam jeszcze ostatni tydzień ferii to chciałbym ten już niecały tydzień jakoś wykorzystać pod zarobek.

Może moglibyście podrzucić jakieś pomysły??

Stawiam "lajki" za sensowne wypowiedzi.

P.S. Zastanawiam się czy nie iść czasem kraść dropu do red lasu :) jak wy radzicie?

@edit Mam akurat lvl 30 woj body. Postanowiłem najpierw dorobić sobie fajnego eq a potem dalej expić.

Budowniczy
Opublikowano

@ Gryffin jak mówisz o ulepszaczach na niskie lvl to o jakich dokładnie mowa?

Budowniczy
Opublikowano

Ma ktoś może jeszcze jakiś pomysł na zarobek na tym serwie? Jak co to już przeczytałem wszystkie poradniki o zarabianiu :)

Proszę o pomoc bo na małżach jest bardzo mały zarobek jak na moje wymagania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...