Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Sie Lata Autem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie wchodzisz do auta ^^ łapiesz drążek i lecisz!!! Najgłupsze pytanie jakie słyszałem :O

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

Wróciłem i chcę pomóc ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

omg kolejny bezsensowny temat

nie da sie latac w warrocku autem a tak jeszcze jedno czy autem sie lata??

mozna tylko s jumpa zrobic autem, czolgiem ale to tylko niektore haki maja taka opcje

hmm... i kolejny warn powinien poleciec

Opublikowano
da sie ??

tak da się jak masz zajebistego hacka - widziałem kiedyś jak kolo latał na disturm tym wielkim statkiem - nawet mam scrn!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

nie wiem po co jest dalej prowadzony ten temat....

wiesz dobrze o co chodzi Dralus, więc nie wiem po co piszesz o tym....

to nie jest lekcja angielskiego....

@topic

bez haxów nie da się latać, ostatnio widziałem haxa z wszystkimi opcjami, 10$ na 30 dni (coś takiego chyba było)

nie ma innych sposobów na latanie.....

PS. Chyba że uważasz że jak wyskoczysz z jakiejś górki, skoczni to jest latanie, to Ci polecam mapę Emblem :>

Być zajebistym...

Opublikowano

Ludzie autem da się latać a także skakać a jeżeli nie jesteście pewni to nie róbcie mitów że się nie da.

Skakać umożliwia nam ta opcja: Vehicle Jump.

A to dla niedowiarków: Latanie Hummwee

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Wziąłem pierwszy z góry filmik a ty Dralus niedowiarku chyba ViP Haka nie widziałeś na oczy jeżeli myślisz że się nie da.

Da się i ja sam już widziałem tego haka w akcji ale osobiście mi się on nie podoba bo Hamwee skill jest żałosny.

Dralus poszukaj na youtube a znajdziesz sam filmik z lataniem.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

czy ty widziales kiedys auto ktore lata na ulicami i domami :0 pewnie ze bez hacka sie nieda latac czolgami itp(S.P.A.M)

wyroznienie dla ciebie ;)

najlepsze hacki do warrocka jakie kiedykolwiek zrobili!!!! own3d.es hacki do wr specjalnie dla hackusow ;] Devonisher nie ponosi odpowiedzialnosci za ta strone.devonisher s.p z.o.O wszelkie prawa zastrzezone.

Opublikowano

to byly jumpy omg

tak jak jump normalny w hacku kurna spadasz i wpolowie znowu ctrl i znowu w gorze omg

i co to jakos nie jest lot tylko jump ;/

a tu dzieci myslicie ze jak juz w gorze to lata

Opublikowano

gosciu wiesz jak sie lata autem? pojedź na pierwszy lepszy most rozpedz sie do 150 km/h i sru przez barierki wtedy se polecisz do nieba (dzieci nie próbujcie tego w domu)

Opublikowano

To może i był jump w końcu to był pierwszy z rzędu filmik bo miałem miało czasu. Draluś naprawdę się da przynajmniej kiedyś się na 100% dało.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

heh ale spamik sie robi xD na moje mozna zamknac ;p

@

a co do topic kiedys byl taki hack ale watpie zeby ktos teraz zrobi Ci taki ;p

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano
omg nooby czy jump to sky??

przyda sie lekcja angielskiego omg

powtorze jump to skok

sky to to ze latasz lub fly jak kto woli

powiem tak - był kurwa taki hack że dało się latać i tyle ci co bawią się w hackowanie wiedzą!!!

jak uczysz tak dobrze angielskiego to powinieneś wiedzieć że sky znaczy niebo a fly znaczy latać !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden