Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KDBot pod DreamWorld

erykraczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

wie ktos moze jak uruchomic Kdbota na DreamWorld Online bo nie moge dojsc o co chodzi. mi potrzebny jest tylko pet filter z tego bota gdyz mam juz max lv

z gory dzieki

Zła nazwa tematu - poprawiam.

Następny taki skończy się warnem.

Opublikowano

witam

wie ktos moze jak uruchomic Kdbota na DreamWorld Online bo nie moge dojsc o co chodzi. mi potrzebny jest tylko pet filter z tego bota gdyz mam juz max lv

z gory dzieki

Opisz może sytuacje . Jakiś błąd wyskakuje czy co, bo na ślepo nikt nikomu nie pomoże;]

Zajrzyj Tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/492774-tutfaq-kdbot-dla-serwerow-vsro-files/

mam taki temat ale nie moge tego obczaic... moze ktos pomoze. przetlumaczy i zrobi Polski tut

http://translate.goo...3D402723&anno=2

Zajrzyj Tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/492774-tutfaq-kdbot-dla-serwerow-vsro-files/

farah.png

Opublikowano

1. Zmieniasz Opcje regionalne i językowe na Angielski (Stany Zjednoczone)

2. Instalujesz Libary Files

3. Instalujesz Net Framework 4 . (gdyby wyskakiwal dalej Runtime Error należy sciagnac Microsofr Visual C++)

4. KDBotLite>Proxy>01> otwierasz plik phConector w drugiej linijce zmieniasz Ip na IP servera;]

5. Otwierasz KDBOTA klikasz Select.

6. Otwierasz edxLoader w folderze Kdbota.

7. Add> dodajesz plik sro_client z folderu silka;]

8. Klik Launch > OK > zaznaczasz tylko te 2dziubki Redirect Gateway i World;] I zmieniasz tylko port na 10001 w oby dwoch;]

9. Start i cieszysz się boceniem;]

farah.png

Opublikowano

podczas ustawiania sciezko do clienta wyskakuje blad

Could not open the file.

po wcisnieciu OK wyskakuje drugi blad

The PK2Reader could not load D:/Program Files (x86)/DreamWorld Online 3.011/media.pk2

o co z tym chodzi??

Opublikowano

nie ma pliku sro_client jest tylko DWO_client moze to temu?

i mam windows 7 Ultimate 64bit

i czy przy zmianie ip w tym folderze trzeba zmienic tez port?

Opublikowano

W Loaderze Port ma byc zmieniony na 10001 w oby dwóch .... Jak masz Win 7 to odpalaj wszystko Jako administrator. Co do wybrania Folderu w loaderze jak nie idzie sro_client tzn mowisz ze tego niemasz to kliknij ten DWO_client;] W ostatecznosci sprawdz silkroad.exe

farah.png

Opublikowano

wszystko jest ok ale nie mozna wbrac w loaderze sciezko do sro.... ciagle to samo i probowalem zmieniac nazwy i nic to nie daje. tez nic nie daje jak uruchamiam jako administrator

Opublikowano

Może na serverze którym grasz KDBOT jest nielegalny dlatego GM mógł zabezpieczyć plik sro_client. Spróbuj sro_client wybrac z innego clienta jak masz na dysku...

farah.png

Opublikowano

nie jest nielegalny bo widzialem jak kolesie smigaja na nim. a innego sro nie mam.

tam widzialem ze trzeba bylo jakies pliki ktore mialy zamiast nazwy cyferki i zmieniali je na mapa.pl2 data.pk2 itd. wejdz w ten link wyzej co napisalem i moze tam cos obczaisz

zobacz jeszcze ten film. ja nie moge tak zrobic jak on bo nawet nie mam takich plikow...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...