Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 - hack esp (Pomocy)

PawloMix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie (po raz kolejny), tak.. Ciągle pomoc, pomoc i pomoc :D.

Pobrałem ostatnio hack'a do bf'a 3 ,zwie On się ESP czy coś w tym stylu. Mam pobrane 2 pliki "winject i BF3-Public-v1", okej. Teraz prosiłbym o pomoc, jak to zinjectować itp. bo ja jestem słaby w te klocki, nie pisać, że nie działa na PB, bo ja gram bez PB, czuje się lepiej w otoczeniu cheaterów :D.

Link z którego pobrałem tego hack'a :

http://www.mpcforum.pl/topic/472936-cheatdetected-battlefield-3-wallhackbox-esp-deteced/ - proszę o pomoc, daję najwyższą stawkę ;D.

Opublikowano

1. Uruchamiasz battlefield 3 i czekasz aż się mapa załaduje, gdy będzie ekran wyboru klasy, miejsca spawnu minimalizujesz grę.

2. Uruchamiasz winject i w target process wybierasz proces bf3.exe a wy DLL to inject wybierasz BF3-Public-v1.dll

3. Wracasz do gry i grasz :)

mjwpat.png

Opublikowano

1. Uruchamiasz battlefield 3 i czekasz aż się mapa załaduje, gdy będzie ekran wyboru klasy, miejsca spawnu minimalizujesz grę.

2. Uruchamiasz winject i w target process wybierasz proces bf3.exe a wy DLL to inject wybierasz BF3-Public-v1.dll

3. Wracasz do gry i grasz :)

A w 2 pkt. nie muszę kliknąć inject + (czy coś w tym stylu)?

Opublikowano

Ten cheat jest wykryty i nie działa- dlatego macie te wszystkie problemy ;)

Polecam zaopatrzyć się w aktualne czity:

http://www.mpcforum.pl/topic/542871-cheat-wh/page__hl__cheat__fromsearch__1

Opublikowano

Jesteś zdrowo pierdolniety lub nie umiesz grac, aby do tej gry uzywac cheatów:) Lecz pamiętaj odrazu dostaniesz bana i kasacje konta, mina ci zbrzydnie :)

Opublikowano

Jesteś zdrowo pierdolniety lub nie umiesz grac, aby do tej gry uzywac cheatów:) Lecz pamiętaj odrazu dostaniesz bana i kasacje konta, mina ci zbrzydnie :)

Tiaaa, słyszałem to, ale na servach bez PB można grać ile się chce ;).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...