Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB][24/7][DEDYK][NON-PREMIUM]Craftme

Olo1998123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz odpowiedniego serwera dla siebie, o przyjemnej atmosferze, milej administracji/graczach? Nic prostszego Dołącz do Nas.

Adres Serwera:

f1.owncraft.pl:25079

Typ Serwera:

FreeBulid!

Pluginy:

Na serwerze uwierzcie mi jest wiele pluginow, ciężko by mi było wszystkie wam tu wymienić, ale po krótcę przedstawie wam pare z nich. Na szczególną uwage zasługuje plugin MultiVerse dzięki niemu posiadamy dostęp do wielu światów naraz, kolejnym "gadżetem" jest Jobs, każdy gracz na pewno zmagał się z Surowcami. Dzięki temu dodatkowi za ścinanie np.Drzewa będziecie dostawać pieniądze dostępne pod komendą /money. Za te pieniądze będziecie mogli kupować w sklepie (/warp sklep). Wszystkie pluginy zostały w pełni spolszczone i opracowane przeze mnie.

Dla bardziej zainteresowanych zapraszamy do zobaczenia co się "kryje" pod komenda /plugins.

Krótki Opis:

Serwer jak juz wczesniej wspomniałem jest nastawiony na grę typu FreeBulid, mapa jest idealnie do tego przystosowana, przygotowana przez naszego budowniczego Mati1'ego, z mała pomocą reszty ekipy.

Pragniemy utrzymać klimat, taki aby wam odpowiadał. Na spawnie znajdzciecie Wiele portali z uzyciem wczesniej wspomnianego pluginu MultiVerse. Oprocz tego posiadamy wiele podrecznych warpow.

Ich liste zobaczycie pod komenda /listwarps.

O Nas:

Jestesmy zgranym skladem adminow. W nasz team wchodza takie osoby jak

[Wlasciciele] OLLoPL/LuTPL

[HeadAdmin] Guardianek

[Admin] Megahater

[Moderator]Iveriottin

Regulamin:

1.Nie niszczymy.

2.Nie kradniemy.

3.Nie oszukujemy.

4.Nie przeklinamy.

Ilość slotów:

Aktualnie posiadamy 40 slotów. Za jakiś czas będziemy mieli sponsoring oraz 3x 150 slotów.

24/7:TAK

MOBY:TAK

(Nie wybuchaja Creepery)

ZWIERZETA:TAK

DZIAŁKI:TAK

Tak wiec podsumowujac to co napisalem zapraszam serdecznie na serwer oraz na serwer głosowy Mumble - mumble.csrv.pl port: 56214 .

Prosze o zostawianie komentarzy Pozytywnych jak i zarazem negatywnych, to nas zmotywuje to dalszej pracy!

server-%5B11533%5D-dzien.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...