Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] MMohax oraz banowanie durnego PB

klasiek21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie działania oraz banowania przez durnego PB.

Otóż czy istnieje możliwość że PBowi, mimo tego, że MMOhax jest niewykrywalny, nagle mu zaskoczy i dostanę bana?

Czy PB banuje natychmiast przy wykryciu haxa, czy dopiero za kolejnym razem?

Opublikowano

1. PB nie jest durne.

2. PB ulega aktualizacji, wiąże się to z możliwością trzymania bana kiedykolwiek. Dzisiaj cheat działa, jutro może być detected.

3. Banuje przy wykryciu.

Opublikowano

Czyli ryzyko jest bardzo duze..

BTW. PB jest durne... ja i kolega zostaliśmy jednocześnie zbanowani realnie za nic ( wg PB za GAMEHACK, nic mi to nie mowi ), po napisaniu ticketu do evenbalance zostaliśmy olani i nasze konta nie zostały odbanowane. Niestety nie posiadałem screenow okolicznośći naszego zbanowania więc nie będę głupio tłumaczył, bo nawet nie spodziewałem się, że nieprawidłowo wyświetlane tekstury mogą być przyczyną bana.

Opublikowano

PB durne nie jest , co nie zmienia faktu że może się mylić . A MMOHAX tak jak wszystkie moze być bardzo szybko wykrywalny lub już jest . Moja szczera rada , nie ryzykuj i naucz się grać , nie potrafisz , daruj sobie i idz pograć w bierki .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Czyli ryzyko jest bardzo duze..

BTW. PB jest durne... ja i kolega zostaliśmy jednocześnie zbanowani realnie za nic ( wg PB za GAMEHACK, nic mi to nie mowi ), po napisaniu ticketu do evenbalance zostaliśmy olani i nasze konta nie zostały odbanowane. Niestety nie posiadałem screenow okolicznośći naszego zbanowania więc nie będę głupio tłumaczył, bo nawet nie spodziewałem się, że nieprawidłowo wyświetlane tekstury mogą być przyczyną bana.

PB nie banuje za nic, tyle wiem i jestem pewien w 100%. Raz napisaliście ? Trzeba było spamować...

Opublikowano

spamować? Wszyscy piszą że odbanowanie graniczy z cudem nawet gdy PB banuje przez przypadek.

PB nie banuje za nic, tyle wiem i jestem pewien w 100%

"lekki" błąd. Może i jestem laikiem, ale PB nie jest programem doskonałym i nie wyobrażasz sobie jakim % w banach, są bany nadane nieprawidłowo...

Poza tym, grając wtedy w BFBC2 (wtedy co dostaliśmy bana, miech po premierze) nie wiedziałem co to jest PB i nie miałem pojęcia że do tej gry są jakieś haxy.

Opublikowano

Tak, tak. Potem po wnikliwych poszukiwaniach okazuje się, że ktoś miał na kompie jakieś pliki, makro albo inny syf. Bany nadane nieprawidłowo dla mnie nie istnieją, no może jednostkowe przypadki. Jeżeli dostałbym niesłusznego bana, zaspamowałbym live chat a nie wysyłał tickety. Graniczy z cudem ? Nieee, chcieć to móc.

Ty masz swoje zdanie, ja swoje, proponuje zaprzestać dyskusji o błędach pb (ew.PW).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...