Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Kupowanie golda

MrPoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcial bym sie dowiedziec czy ktos z was uzywal kiedys zagranicznych sellerow golda do nostale i czy dostaliscie bana czy nie jak nie to jakim sposobem go unikneliscie :)

dziekuje z góry ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Z twojego posta odczytalem ze chcesz kupic goldy od uzytkownikow z zagranicy.Bana unikniesz czy nie to zalezy od farta.Nie kupywalem nigdy golda, lecz to ryzykowne chyba ze allegro.To tak jak w mt2, jezeli Gm/Ga bd mial faze to sie przyczepi jak nie znasz odpowiedz.Ja bym bal sie raczej o kase nie o bany.Pozdrawiam!

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Jest jak dla mnie łatwa metoda na oszukanie Gm'a. O ile ban jest na KONTO bo jeśli ban na NT dostaje się na IP to już nie pogracie ; )

A mianowicie do odebrania golda tworzycie sobie jakiegoś nupka, gościu Wam daje tego nupka. Wystawiacie jakiś nupski itemek na NB np. Pióro anioła za te 5kk czy ile tam na allegro jest. Dostajecie kase na główne konto, Gm banuje tamtego nupka, a Twoja postać jest bezpieczna :)

To wszystko oczywiście teoria, robiłem tak na Metinie ale na NT jest tak łatwo zarobić gold'a, że jak dla mnie nie potrzeba żadnej kasy z allegro.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na metinie tez ladnie lecial gold(yang).Zostawiales botka na nocke, przeklete, wyznaczales co ma zbierac i full eq ribow/fmsow/jeleni/kozikow rano, tak dorobilem sie pierwszych 100kk.Polecam goraco ta metode! Wiem ze to nostale ale moze komus sie przydac.Co do nostale zostawiasz botka na noc by zbieral tylko golda,jest to kurza farma.Wlasnie tam na woju zbieralem okolo 500k nocka + spory job.Pozdrawiam!

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...