Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyslanie Ticketa Z Banem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troche kiepskie miejsce na pisanie tego postu ;/

to jest forum o hackach a nie banowani chitow

ale tak pro po to nie miejsca na taki temat

jak juz to napisz taki post w general to jest moja rada

Opublikowano

rafik....

już za późno na zakładanie nowych tematów....

jeśli modek ma dobry dzień, to tylko przeniesie ten temat do GD, jeśli ma zły dzień, możesz dostać warna :>

a co do tematu, Dralus dobrze powiedział, to jest forum o haxach....

podejrzewam że poprostu wchodzisz na główną stronę, i wysyłasz ticketa, bez zdjęć... a oni później obserwują kolesia....

przynajmniej tak sądzę.

Być zajebistym...

Opublikowano

co do ticketa to trzeba mieć fotkę, napisać co i jak i gdzie i kto hackował - to w skrócie!

dodam jeszcze tyle - czytaj starsze posty - w regulaminie było o tym by nie zakładać postów na tematy które już były !!! raporcik !!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Tylko nie takim tonem xDD Musisz mieć screena z gry jak koleś używa cheatów na Polandzie bo po co banować tych z Germany :lol:

Wrzucasz zdjęcie na serwer hostujący zdjęcia np. imageshack i piszesz tickieta załączając do niego link któy otrzymasz po wrzuceniu zdjęcia na serwer.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...