Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem z patchowaniem czytałem wiele postow znalazlem cos na ten temat ale to nie to prosze pomozcie : Nie wiem dlaczego ale Wow nie chce mi sie spatchowac dochodzi do 10% i pisze The tracker is not responding czy jest jakas mozliwośc aby to dzialalo tu daje ss jak to wygląda :) Z góry dziękuje :)

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

niestety screen nie działa. Być może jest to wywołane tym ,że patchujesz inną wersję językową niż masz. Bądź tym ,że twój folder się nazywa inaczej niż "World of Warcraft"

Opublikowano

widzę ,że próbujesz ściągnąć patch na 3.2.0 enGB więc ściągnij sobie bez żadnego problemu stąd i to z pełną prędkością iż blizzardowe servery są kiepskie ,może nie koniecznie kiepskie ,ale tyle ludzi może ściągać teraz ,że ich serverownia opóźnia wysyłania ,a z navarusa ściągniesz z pełną prędkością. Bądź też podam ci stronke i wybierzesz sobie skad bd. sciagac. Nigdy nie sciagalem z blizza ;> chyba ,ze gralem na globalu.

Linki:

(files.navarus.org/index.php?act=view&id=123)

(wowwiki.com/Patch_mirrors)

Opublikowano

Właściwie to chce zrobic wersje 3.1.3 :) i mam pytanie bo juz poczytalem i sciągam patche po jednym no i jak sciągne to gdzie to mam wrzucic i co z tym zrobic ?

Opublikowano

jak sciagniesz patcha z tej strony to odpalasz go ,a on automatycznie sie update'uje

---

Nie ma problemu