Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Cos podobnego do technic pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... Powinno się dać, ale inaczej zapytam czy po nowej wersji dodane są nowe tekstury ? Jak nie to możesz grać na tych co dotychczas warto spróbować może będzie działać. Jaką masz wersję ?

Opublikowano

Jakie masz mody ? I w sensie, że z 2 chcesz zrobić 1 ? Tak to się nie da w teorii chodzi o to, że da się połączyć każdy, ale w praktyce chodzi o to, żeby się nie gryzły czyli MC normalnie działał, a nie pokazywał Black Screena

Opublikowano

mody na których chcę grac :

Auto Builder for Client v1.1

mod_Cart_v2012-01-14_MC110

FireplaceMod1.1.0

Piggies V1

Wasteland0.8a[1.1]

dragonmount_v0.6_mc1.1_ml

ClaySoldiersMod_v_41

SportMod

twilightforest1.6r2

Timber Mod (1.1.0)

minecraft 1.1 xray

mod_Zeppelin-client-1.1.0.0.24

To Many items (1.1.0)

273511408998783345728.png
Opublikowano

Jak się nie gryzły to nie będą, a czy musisz grać koniecznie na tej wersji zawsze można wrócić do poprzedniej dzięki programowi polaka ;d pod tym linkiem http://craft site.pl/forum/index.php?/topic/8621-minecraft-version-changer w tym temacie można go pobrać. Liczę na lajka ;d

Opublikowano

Heh nie wiem lepiej poczekać na kogoś bardziej doświadczonego, zresztą zobacz moje hobby o modowaniu nic ;d czyli robię, ale tylko dla siebie poza tym mówię nie chcę zrobić czegoś żeby Tobie kompa nie ściąć. Dlatego poczekaj albo zamień sobie wersję. Bo chyba nie musisz grać na najnowszej link w poprzednim poście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...