Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[propozycja][S][FB] Serwer +18

Celebres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Nie znalazłam innego sensownego miejsca żeby wstawić więc robię to tutaj.

[przydługa historia]

Od jakiegoś czasu poszukuje fajnego serwera survival gdzie nie ma "motłochu", dzieci spamujacych na chacie. Niestety, serwery które odwiedziłam albo były nastawiane na zarabiane właściciela serwera (jeśli nie wykupisz vip'a to nie masz szansy zagrać na znośnym poziomie), takie na których nikt nie szanował innych graczy - cos w stylu mam tnt to wysądzę twój domek bo tak. Az wreszcie całkiem fajne serwery tylko z takimi lagami ze ciężko było coś zrobić. Tak więc pozmyślam sobie że może być więcej osób patrzących na grę tak jak ja czyli for fun!

[sedno sprawy]

1. Płatny

2. Survival/freebuild

3. Średnia wieku +18

[troche opisu]

Chciałabym zebrać ekipę 8-10 osób którym zależałoby na pograniu w minecrafta.

1. Serwer miałby byc PŁATNY. I nie w taki sposób że płacicie mi 10 ja kupuje serwer gdzie jest 5 zł za slot a resztę mam dla siebie tylko uczciwie każdy płaci za swój slot. Ewentualnie dodatkowo za jakiś serwer ts czy mumble. Żadnych działek w mieście (osobiście denerwuje mnie ograniczanie sie do terenu 10x10)

3. No i ostatnie równie ważne chciałabym żeby była wysoka kultura graczy co oznacza ograniczenie wieku. Barierą nieprzekraczalną jest +16 młodsze osoby wprowadzają chaos i zniszczenie w rozgrywkę. Fajnie by było gdyby osoby zgłaszające sie były pełnoletnie. Ale zdaje sobie sprawę że często jest to krzywdzące dla ogarniętych graczy +16. Tak więc myślę że sensownym będze zrobic ograniczenie powyżej 18 lat z pewnymi wyjątkami

No skoro przebraliście przez te wszystkie linijki tekstu to kontakt do mnie

gg: 10002663

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pisz tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/358673-zapisy-na-lets-play-oraz-wsplna-gr/

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...