Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack

keyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Testowany około 40 min.

Żadna opcja nie crashuje :)

NoName D3D Pub

d3d.png

Do poprawnego działania niezbędny jest "Hshield 100% Patch V3", instaluje się go jak normalną gre, czy program.

Wystarczy wskazać na dysku lokalizacje HackShield-a (możecie sobie zrobić kopie tego folderu tak na wszelki wypadek)

Hshield 100% Patch V3

Enjoy B)
eee22.png
Opublikowano

prezentuje się ładnie :)

sprawdzę i może będzie 5*

@EDIT

działa! thx masz 5*

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

a po co ten hsv3? i jaka lokalizacje wskazac oco chodzi?

@EDIT

aha juz wiem o co chodzi :P dzieki zobacze czy bedzie dzialal ;]

@EDIT

hack dziala ale czym wlaczyc winchestera?

Opublikowano

Mi wszystko działa hack spoko tylko coś mi nie działa WH i nie wiem czym się włącza Winchestera :P

bez linków wychodzacych poza mpc

Opublikowano

dzieki za hacka all dziala ale !

jesli chcesz anty pomysl !

mozna zrobic cos takiego :

1. podmienic pliki dll z hacka z anty kickem :P

2.i ustawic taka sama nazwe dll i inicjatora:P

jesli pomoglem daj 5 ;]

Opublikowano

Prosze moze mi ktos wytlumaczyc dokladnie jak to zrobic bo mi wyskakuje Detected :(

@edit

juz dzial spoko ;D mam 2 pytania jak wlonczyc Winchester i czy inne hakci dzialaja dzieki Hack bybass?/

880.png
Opublikowano

mi nie dziala ;/ pisze Aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjonowana (ox0000135). Kliknij przycisk OK, aby zakonczyc aplikacje ;/ pomocy ;/

Opublikowano

Wystarczy wskazać na dysku lokalizacje HackShield-a (możecie sobie zrobić kopie tego folderu tak na wszelki wypadek)

Kto mi to wytłumaczy??Prosze dam 5

Opublikowano

ehhh...

np. D:\GRY\War Rock\Data\HShield

i naciskasz INSTALUJ

masz 5 czy 6 lat???

nie musicie sobie robić kopi tego ale wiecie przezorny zawsze ubezpieczony ^^

eee22.png
Opublikowano

Kto mi to wytłumaczy??Prosze dam 5

a wiec klikasz prawym przyciskiem na ikonce wr dajesz wlasciwosci potem znajdz element docelowy potem klikasz data i hshield dajesz kopiuj i wklejasz sobie np na pulpit. potem uruchamiasz tego patcha i klikasz examinar wchodzisz do folderu z grą /data zaznaczasz hshield i dajesz ok i instalar i gotowe ;) ale mi nie dziala ten NoNameHook plis dam 5

Opublikowano
KURWA! CO ŻEŚ ZROBIŁ?! TERAZ NA POLAND PRZEZ CIEBIE grać się NIE da!!! Wredne pijawy na Poland nawet "Y" nie potrafią nacisnąć. -.----

jak się nie podoba to sorki stary ale spier... na forum o lalkach, klockach i ch.. wie o czy m tam chcesz bo tu jak widzisz jest forum o cheatach do gier!!

haczek śmiga - dzięki!

edit@

down - jak tobie wykrywa to nie znaczy że innym też! Było już wiele takich przypadków że jednym działa a innym nie - poszukaj sobie po starszych postach może się dowiesz czemu i jak się tego unika!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano
a wiec klikasz prawym przyciskiem na ikonce wr dajesz wlasciwosci potem znajdz element docelowy potem klikasz data i hshield dajesz kopiuj i wklejasz sobie np na pulpit. potem uruchamiasz tego patcha i klikasz examinar wchodzisz do folderu z grą /data zaznaczasz hshield i dajesz ok i instalar i gotowe ;) ale mi nie dziala ten NoNameHook plis dam 5

Super.Dzieki ziomek daje 5.Wszytko dziala super

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...