Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Znikające GP

Pitch_Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pewnie były takie tematy,ale trudno.

Mam taki problem,ponieważ znika mi GP z konta.Po tym patchu co wprowadzili nową mapę na FT znikło mi 20k GP.Ok,bajka - powiedziałem,myślałem że jakiś bug i naprawią to,ale dziś to samo.Dzisiaj rano jak odpaliłem CA to zeżarło mi 70k Gp!

Nie wiem co mam robić.Trochę szkoda bo ja zapierniczam żeby uzbierać a tu mi znika.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

pewnie kacper wbił Ci się na konto i zjadł Twoje GP.

zmień hasło i po problemie.

Opublikowano

To jest bug, ostatnio gdy wbiłem 2lt3, i chciałem kupic speca, to pisało "Gp przed zakupem, po zakupie" po zakupie było 2k, a gdy dałem ok to nagle mam 9k gp a miałem miec 2.To po prostu bug, nexon to naprawia napewno.

Opublikowano

Danych nie zmienię bo ich nie pamiętam.

xXSuperClownXx

Mam nadzieję że to bug,i naprawią to,ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

napisz do supportu jeśli napiszą że coś było giftowane to nic innego jak zmienić passy (nie pamiętasz - Twój problem, tak to jest jak konta się kupuje, albo robi na pałę. )

Opublikowano

Jak by to było jedno razowe to można stwierdzić że to bug,ale w tym momencie jak stwierdzimy że to bug to powinno nam GP wrócić.

Opublikowano

to jest niemożliwe, ze to BUG na 100% ktoś Ci te GP podjada :ninja:

jak by mi 70k zniknęło zaczął bym się martwić / mozesz zrobić konkurs na MPC i wygiftać wszystko ludziom ;) np: Pierwsze 10osób ma TANGO 51 na 7dni

dópa!

Opublikowano

Raczej jak kupił to pamięta. Kolego. Masz prblema i to nie małego. Mi też kolega konto okradał, ale nie pamiętałem tylko daty. WIęc poszukałem i co się okazało. Zamiast mojego roku urodzenia podałem o 1 rok do tyłu. Ale passy zmieniłem i teraz nikt nie kradnie. I się w miarę szybko odkułem.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

70kGp nie wątpie żeby to był bug.

Jak kolega Lenart poradził napisz do supportu możesz wysłac w prosbie czy jakies inne ip wchodza na twoje konta lub jakis log czy z twojego konta są giftane jakies itemy.

Możesz napisać ze ci znikło tyle gp tego i tego dnia może to bug lecz w to szczerze wątpie

@down

Zawsze można sprobowac a w swoim poscie mu jakos nie pomogles tylko napisałes jaki nexon to zły choc to prawda jak ja pisze do supportu czekam bardzoo długo ale zawsze mi odpiszą

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

a może on sobie pisać i tysiąc razy do supportu a i tak mu nie pomogą

im się nie będzie chciało ruszyć tłustego dupska żeby sprawdzić logi

jakbyś napisał w sprawie dotyczącej nx to odrazu by odpisali!

ktoś ci się loguje na konto i stara Cię wku*wić, albo spowodować abyś przestał grać w tą gre i przejąć acc

niekoniecznie gifta coś komuś, może np kupować speca lub inne rzeczy i potem discardować

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...